Soft dag

Jag har nog fått höra dom mest konstiga uttryck och ord under denna helg(jag har väl inte vart så clean i munnen jag heller)
Dessvärre så är dom för vulgära för att läggas ut här, satt det är inte synd om er

Kollade igenom min telefon tidigare idag och jag som inte trodde att jag tagit nå bilder.. MMM VISST! har en hel del!!
Tyvärr så har min kära mobilsladd fått klåfingrade ben o dragit satt de går inte..

FAN FÖR BAKIS-HALSBRÄNNA!!!!

ett litet svar..

Monica;
Näää levern mår säkert inte bra, men kul hade vi(i think...)
Vi får se hur tipptopp man är imorgon..:))




Är hos pappa nu där jag har varit sen ett par timmar tillbaks. Badat i poolen med pappi o min lillebror! Sviiiiiinkallt i vattnet, men andra doppet var mycket skönare. Skönt att sommaren e på G.

Ska hem nu och äta middag med min mamma och min bröder.

Dear diary!!

Hej hopp alla goa läsare!

Haft en mycket trevlig helg, men har inte vart hemma.

Nu ska jag göra Joline glad så hon får lite söndagsläsning. Hon bara äääääälskar långa inlägg om veckoplanering-och-görat!!!!!!!

Fredag;
Kort dag på jobbet. Kom hem strax efter två. Städa o fixa inför middag. Jenny kom förbi, satt i solen och tog de lugnt att par timmar. Mysigt=)♥

Mötte upp Lojs i centrum och handlade. Snacka om förvirrade människor på bolaget. Haha
Kom hem och satte oss o drack en flaska asti. Skitbra att dricka innan man äter...
Men sen kom alla andra och vi laga lite middag och sådär.. Hade verkligen kanonmysigt!
(TACK SNÄLLA FÖR EN MYSIG KVÄLL!)
Efter många timmar så drog vi oss ner till våningen. Bara massa slödder och skit. Jag och teresia drog en snabbrepa till m&g och fick en drink av alex, tack den var god men det var mjölk i så jag drack inte upp!
Under hela denna kväll så satt ja o sms:a med Pelle och Micke, vilket resulterade i att ja tog en bulle till micke. Peppe o Markus hade somnat! trötthögar.
Natten slutade med en vals på sprikmattan. Idag fattar jag inte hur vi ens kunde stå på skiten, måste vart rejält onykter.

Lördag;
Öppna upp locken och fick micke att öppna min öl kl halv tio på morgonen, gick en repa till solna C. o handla cider och cigg. Micke tappa lök på kuken så han fick namnet lökkuken av mig efter det=)=)=)
Markus o pelle dök senare under dagen upp och vi satt och solade lite på ballen. M & M hällde på sig lite olja, fina krejjer det.
Middag på nå indie-curry ställe. Kul att äta kyckling i tomatsås för 150 kr. Men micke betalade faktiskt. mycket snällt!!!
Gick till ekens då jag fick smeknamnet turklovver.! TACK!!!! spela backgammon med markus o fick hjälp av pelle för jag fick nån allergisk reaktion på mat ja smaka av micke. Klia sönder halva kroppen så vi har jag rätt fina märken runt halsen. Läpparna värker. USCH!!!!

Gurkan kom förbi sen senare. Haft en tuff dag på jobbet? Du såg lite sliten ut..

Har fått lite förslag på vad jag ska döpa om min blogg till. Mongobloggen tycker Micke.. eller a, turkbloggen. Får se. har ni nå förslag?
Tyvärr så blir det itne mycket bilder från denna helg, finns ju någon som inte vill vara med på bilder. TÖNT!

Skulle nån utav er fått ett sms som inte riktigt går att tyda så, förlåt, jag skriver inte så bra när jag e på kanelen!






Resten av dan nu blir att löka. Känner mig inte helt i funktion efter att Solna-boysen tvingat i mig för mycket alkohol.
Ska till pappa där min lillebror sitter och lökar. Bada lite i poolen o sola. Jiho!

*

Mors dag är det idag också. Har köpt en fin sak till mamma. Hon o mats e ute me båten o kommer hem nu ikväll så hon ska få den då!


Nä, time for shower!


Puss mina finingar.

PINSAMMA BAJEN!!!

Satan vilken match. Tokskönt att gnaget vann, som alla redan visste att dom skulle göra, men bajen var riktiga ...-sugare!

KGB- gå och häng er!!!!!






Oh, nu hoppas jag verkligen(även fast det är jäkligt dumt att göra det så gör jag det för det börjar kännas så förbannat rätt!)
Du kommer göra mig glad om du håller det du sagt att du ska göra... men jag tror dig...

Okej.. I just need to scream it out!!!







JAG HATAR VELIGA JÄVLA MÄNNISKOR, SEGA MÄNNISKOR, TIDSOPTIMISTER, SKITSNACKARE, HJÄRNDÖDA DUMMA JÄVLA IDIOTER, KLASSER PÅ STUDIEBESÖK, VAKNA FÖR TIDIGT, LÅNGA DAGAR, OCH SIST MEN INTE MINST!!!!!! EN STOOOOR JÄVLA SOPA SOM INTE FATTAR VAD SOM DENNA STÄLLT TILL MED. LEV I DIN EGNA JÄVLA SKIT.



Blir så förbannat trött på folk, eller ja, en person som tror att den är så jävla duktig men i verkliga faller går runt och snackar så jävla mycket skit om mig och en annan. VAD FAN ÄR DITT PROBLEM???????





Nu ska jag sova!

btw. kanske får mitt-i-natten-besök. Detta skulle inte skada vår realtion, jag skulle bli skitlycklig. Kan gärna hoppa över att sova i flera dygn för detta!!!


Snart kommer glada besked läggas ut här.. Och dom är flera!!! Anna B. keep out, snart kommer de smaskiga detaljer du har väntat på!!!=)=)


Stenen är borta...


♦Jens Lapidus♦




Idag var du min hjälte

hehe

Men förlååt! skulle egentligen bara se om du ens läste vidare min blogg och om du skulle reagera. Du e ingen tönt. Du e ju världens bästa!!(förrutom att jag e skyldig dej ett flak, men den får stå för mig..:D)

Nu ska jag ringa Pelle!!•

Bra avslut på kvällen..



Tog mig en prommis till Jim. På vägen dit så pratade jag med S. som alltid har hundra ballar i luften. Knäppt=)

Jag vet inte hur dom gör, men kaffe är ALLTID så jäkla gott hos min broder! ska köpa deras kaffebryggare när dom lessnat på den=)


♥Världens bästa!♥





Var rätt skönt att gå den korta biten och bara sitta och surra lite helt själva. Zandra va på middag och fisan sov. Jag har gett Ebba något varje månad när hon blitt en månad äldra och denna gång fick hon gummigrisen Doris. En Rosa sak som va helt gudomligt ball!
(hoppas hon inte ryser lika mycket som Lucas gjorde av den:D)

Time for some internetdating=)=)=)

KOMP!!!

Ja du Monica. Kan vi inte stänga en hel dag och åka in till stan och kolla på turist-kineser? Ska tydligen finnas gott om dom. Lotta hade väl en del hon med?!

Ha en toppendag på Grinda imorgon!

Stackars dig!

Det kan inte vara lätt att gå i dina skor.


Jag känner mig trött idag. Var på jobbet tidigt för mitt sista utvecklingssamtal! Tror ni att hon dök upp? Nä!
På eftermiddagen fick jag iallafall en otroligt fin blomma som plåster på såret satt det är inte så himla synd om mig iallafall. Men det har varit en lååång dag!

Kom hem o åt äcklig middag och nu är jag här. Lagomt seg och känner att jag skulle kunna dö i förtid!


Pelle, du är en tönt!=)


Iallafall fått höra något idag som gjorde mig glad, väldigt glad.



"Är det rost på taket är det vått i källaren!"
Tjae.. detta får avsluta detta inlägget..

Glömde!!!!

Jag, Teresia o Alvin ska åka till Mallis i sommar. Rena rama regnbågssemestern.. Haha...
Kommer ha en grymt skönt vecka iallafall=)

Om kulorna tillåter så kommer Linda o Lucas följa med också...*hoppas*

Löningsmåndag med skoskav!

Japp. Här har ni den efterlängtade måndagen. MIN och LINDAS shoppingdag.
Start kl. 14 i täbban, sen körde hon mig till arninge där mamma plockade upp mig, vi åkte till Kista o var kvar där till kl. 21.. Lagom trött nu.. men saaatan vad jag har shoppat. Men min stora favorit är ändå ett par ROSA mjukisbrallor. Jag o linda köpte lika dana.. Finns på h&m för 149 kr. Hur sköna som helst!


Annars blev det 6 par linnen, fyra par byxor, en kjol, tio par trosor, två scarfs, tre par ballerinastrumpor(svarta), ny mascara, sminkbortagningspaddar+ servetter, brännskivor, markingpennor(ska rensa ur datorn) utomhustermometer, en leksak till Ebba,+ två matburkslock till henne i AIK-färger, cd-skivsfodral plus en massa mer.. bla en överasking från Lucas.. haha.. vi trodde inte våra ögon när vi fick syn påt!=) ögonbrynsfärg har jag köpt också. var himla bra=)
Kollade en del på skor också men iom att jag ska till fotprtopeden nästa vecka så e det fan ingen idee att köpa nya skor. höll på att gå under ytan när jag kom på det. Jag som ÄLSKAR att köpa nya skor=) men snart så..


Fick en riktigt glad överasking av Jenny idag som ringde och gjorde mitt liv förbannat mycket bättre.. More to come om det=)=)=) TACK SNÄLLA!!!!

Imorgon är det sista utvecklingssamtalet för en av mina skolkillar. Börjar halv åtta så jag kommer få en hel timmes komp imorgon.. När ska jag ta ut det Monica??=)

A. en kompis har skickat in brev till Bonde söker fru... Asballt. Hoppas han kommer med. Det är han värd!!



Vem är du som skriver. Jag godkänner inte din förra kommentar, så ingen mer än jag kan läsa den.. Skicka din mail så ska han få den=)=)(du har gjort nån glad!!!)


Nu är det dags för ett mysigt samtal! Sen ska jag sova gott, blir glad av dig!!!


Joline, glöm att jag betalar 570 kr till ALLA=)=) bara den som verkligen förtjänar det... typ du;-)


Nä! nattcigg o telefon, KREJJER DET!!!''


Puss!


Tips till gubbarna era..=)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg om Gööckie(huhu) som luktade så himla gott! Denna parfym är det som han använder..








                                                                                 Issey Miyake for Men EDT Spray




Idag så inveg jag nåt...=)

Sov gott. Imorgon e det löning, då ska jag och Linda ut och shoppa=)=)


En MYCKET trevlig kväll!!

Jag ska nog ta och skaffa mig en bilddagbok. Tar huuur lång tid som helst att lägga upp bilder här. Vad tycker ni??



Igår så hade vi lite tjejkväll.. Som slutade med något helt annat..
Anyway. Louise, Sanna och Emelie var här. Både jag och Emelie var gröna i ansiktet av fyllesjuka. Men vi var rätt glada iallafall.. Tänkte bjuda på lite bilder..




































Resten finns att skåda inne på ansiktsboken.com under albumet "Äre fest så äre"





Oh vad jag längtar tills imorgon.. Först löning och sen kortdag. Ska hooka upp med Linda i Täby C. hoppas Tersesia kommer dit också..
Och alla ni som kommer på fredag. kl. 19 tänkte jag starta upp allt med fördrink och middag. Medtag eget dricka för middag och kvällen!!

Pelleeeee.. Kommer du på fredag? Tänkte om jag ska köpa öl till re=)



Vem är du annonyma som söker kärlek? Kalle?:D

någon var visst avis.... hähä

Behöver du någon som lagar din mat och samtidigt luktar vääääldigt gott.. Hör av dig till denna kille.



85:a, bosatt i Solna Stad och glad partykille, kan detta bli bättre?







Börjar Min blogg bli en dejtingsida? Haha, japp!

Rena rama fiskelyckan!

Oh, hade skitkul igår.. Men krossade glas kan kosta mycket. I detta fall ett flak öl!

Som ni nog har sett så var jag riktigt på kanelen igår. Onykter Myra + telefon+ internet= very bad stuff!
Men kul hade iallafall jag.  De andra hade nog det med. Pelle hitta tjej(haha)










































































Himla fina solglajjer dedär. Pelle, var har du köpt dom???

Nu ska jag gå ner och köpa cigg för 40 enkronor och två femmor. Dom behöver nog växel nere på ICA!

hej hopp

I detta inlägget e jag faktiskt skitfull..
Jag hade md mejj en liter razz bacadri!!! Denna e ju fan skut. machten jag o pelle ska kolla på börja för typ en kvart sen. vi gick ner å rökte.. han har som sat ingen balle hemma, satt rykande blir på inne gårn.. calle o gacke va förbi. johanne pajja ett glas= ja lovad pelle lovade ett flak bira..


Nu ere match. sen killa rygg o sova!!!


Puss mina små vänner...


Sara... finns inga ord. ja fick ditt sms.. kan inte svara. jag ringer dej på måndag. så kan vi prata och gå igenom massa saker. Hoppas ni mår bra. lästa om M.:S framsteg. hörs senare...


Joline... P väntar på en heeeel familj=)=)=) Puss min vän! vi hörs av imorrrn!(som altid)

hahaha

Jollerolle=)

He´s yours!!!! hehehe(A)




titta på världens sötaste skolpojke! tagen för ca 2 år sen!

Ska ladda upp nyare bilder imorron!

Nu kommer det guest´s hit.. Shit happends when you party naked!!! Hähä!!!


Puss min små raringar!!!!

Pelle hälsar; "Man lever bara en gång" "jag gillar inte heller den där ....n!!!"


Ses i Ballentuna imorrn min bruds!!!!

JIHOO!!!


Men hitta en FINARE kille liksom!






Have to yalla yalla.. Ska till Pelle och dricka mig redlös och ta en kul bild.. Tjipp o hoj! Här ska bli kul!


Btw!! Denna kille är singel och världens goaste! Hör av er om ni vill ha en blinddejt=)
24 år och gnagare, bor i Solna och är kompis med världens bästa tjej(jag alltså)



Faller du, så faller jag

Jag, Johanna Viktoria M.... J...., tycker det är tråkigt att det blivit såhär.
Jag har inte smutskastat dig. Finns väl en som vet vem det skulle kunna gälla. Jag pratar inte skit om dig, jag smutskastar inte dig, jag svär inte över dig, jag hatar inte dig.  Och vad som hänt mig? Folk säger att jag börjar bli mig själv igen. En lycklig och bekymmerslös tjej.
jag vet att jag gjorde dig arg, men sånt händer(eller hur?) jag kan inte göra det ogjort. so sry.
Jag tänker inte sitta och be om ursäkt för mitt beetende, för det finns inget att be om ursäkt för. Jag har sagt var jag står och vad jag tycker om det som skett..( du vet vad jag menar)
Men jag vill iallafall be om ursäkt för att detta blev skrivet här. Skriv ett ok när du läst detta, så kommer detta att raderas.
Den enda egentliga gång som jag skrivit om dig på min blogg är det som du blev så upprörd över. Allt annat ligger i beraktarens ögon. det finns andra som fäller en, andra som jag skriver om, som jag inte gillar.
Kolla på mitt förra inlägg! Må så gott





Var hos Stefan idag och höll i hans lilla lilla Loke. Sååå himla söt och vääldigt lik honom. Kändes knäppt att hålla i en sån liten, men mysigt var det.
Lille Lucas blev bästa kompis med dammsugsröret. Konstigt att det kan finnas massa olika leksaker runt ett barn, men att dom hellre väljer en sak som inte är en leksak alls. Wierd!!

På måndag ska jag och Linda till täbban och shoppa lite. Säg till om ni ska med!!!

Blir lite grilla nu ikväll... Ska slå en pling till Joline och höra lite saftiga detaljer om gårddagen, har inte hunnit prata nå vidare med henne!

Ha en trevlig kväll..


Btw. Jag har hittat en låt som jag alltid lyssna på när jag hade mitt värsta ungdoms-alkis-år. Mycket flash-backs kan jag säga...

this is for you...


Underbara långhelg!

Sooo nice med långhelg=)

I torsdag så drack jag och grannen lite drinkar, vart kanonslirig. Somnade fort så veckan faktiskt var intensiv även fast den var så kort..

Åkte till Linda igår i Åkersberga. Grillade själva(woho, vi lyckades på en kanonsvår grill. Robban som vi ringde stup i kvarten skrattade bara åt oss) På kvällen kom vinpavan fram, smått lyckliga så gick vi o la oss runt halv tolv.
Vaknade av en hungrig Lucas imorse vid halv åtta... Så nu ska vi snart iväg till Stefan o gratta han, då det kom ut en liten Loke för ett tag sen. Små bebisar e nog det sötaste som finns=)=)




Joline, jag håller med dig, nästan så man ska göra det. Knäppisar som dom e! Klarar oss bra utan dessa!!!!


Nu ska jag busa vidare innan vi åker!

Imorgon e det röj=)=) Sanna, Lojs o Emelie kommer hem till mig och då ni, raj raj!!


DAGENS DISSNING:
Du vet vem du är, din sopa!



DAGENS HISSNING:


Do I have to say more...?!


Vi får se hur det går med allt. Hade ju varit kul, men att uppfattas som tjatig är nog det värsta som kan hända en människa.
Jag vill, men orkar inte!
Visa dina framfötter så kanske..

HAHA, taskigt ju!

Det var Kenny och martin som var på väg till Stockholm från Åre.

Plötsligt blev martin kissnödig och sade: Kan vi stanna ett tag?

Jo det kan vi, sade Kenny. De två vännerna stannade och kissade i en skogsdunge.

Plötsligt bet en huggorm martin i snoppen.


AAJJJ! skrek martin.


Vad fan hände! skrek Kenny.


Huggorman bet mej i ballen!

Kenny sprang till bilen som hade biltelefon, han ringde doktor Bergquist och sade:

Min kompis har bitits av en huggorm i snoppen, vad ska jag göra??


Du måste suga ut giftet! Annars kommer din vän att dö! Kenny slängde på telefonen och sprang till martin och sade:


Jag är ledsen, men du kommer att dö!


Då var vi här igen..

Som mats förra vecka sa; lilla-patte-klappar-dagen så finns tydligen också "lilla-snaska-kotte-dagen"
Gölet!!

Skönt att det känns som att det är fredag, fast det inte är det.. Många dar innan det är jobb igen. No one is happier than me...


Har lite planer för ikväll.. och imorgon och på fredag och på lördag... På söndag ska jag bara va. Ska tydligen bli fint väder som fan.. WOHOOOO!!!



Nä, dags att röja lite. Man vet aldrig vem som knackar på dörren nästa gång...

natt...

♦OBS! ÄR DU EN KÄNSLIG LÄSARE?????????? LÄS DÅ FÖR FAAAAN INTE DETTA!!!!!!!!!!!!♦






Nu har jag precis pratat klart med S. i telefon.. Pratar verkligen om allt. Är jättekul. Både lika intresserade av vad den andra har att säga. Men jag fick massa minnen som ploppade upp under samtalet.

Det slutade med att jag grinade efter. Inte för att jag var glad över att vi pratat, utan för annat..

Jag är nog så jäkla lättad. Lättad av det mesta. Som att inte behöva oroa mig om hur totalt jävla meningslös dag man ska vakna upp till dagen efter. AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!

Jag är så nöjd! NÖJD NÖJD NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJD! Glad för att va nöjd, förbannat jävla glad.



Vi pratade tidigare idag om framtidsvisioner... Vad är man utan framtidsvision? Ingenting kom vi fram till.
Som jag sa att, jag är snart 23, inte gammal, men åren går. Snart är jag där då de flesta redan hunnit föda både 2 och tre barn, flyttat till radhus, rentav villa. Förlovat sig-kanske gift sig.. Då vill inte jag stå där utan någonting.
Min största dröm är att gifta mig, ibland har tanken svalnat lite och ibland har tanken blivit mer het om just det. Ska jag då bara låta tiden gå och veta att jag lever ihop med en som inte har den visionen som jag har(?!visst ska man inte vara för lika, men på just det stadiet är det bra om det skulle vara likasinnat intresse)
Nej. Jag tänker inte låta mina dagar gå. Jag tänker inte skaffa barn med första bästa kille. Nej, jag vill finna den riktiga kärleken innan jag gör det. Känna att jag älskar på riktigt denna gången. inget ska få förstöra, inte han, inte jag, inget! Älska och bli älskad tillbaka. Kunna visa känslor öppet för varandra! Jag ska finna det bästa för mig. Jag ska vara så jävla egoistisk denna gång och använda mig utav det gamla i mitt liv för att dels bli en bättre människa och för att veta vad jag vill ha, behöver.
Denna gången så kommer jag hitta den. Jag är så säker på det. Jag lovar!

Utan bra kärlek överlever man helt enkelt inte, se bara vart jag var på väg innan vi bröt upp.
Jag vill tacka för alla värmande ord i lördags mina goa tjejer. Jag vet att jag inte var mig själv, men nu är jag tillbaks. Tillbaks för att stanna! prööömise!!!


Jag är även lycklig att jag vet att jag bara kommer få fyra timmars sömn inatt och jag vet att jag kommer vakna glad för det! Glad för att vara jag!


laladalalaaa!!

Woho!!!
Har hittat en sång som jag letat som faen efter ett bra jäkla tag! TROR NI jag ÄR glad nu eller?

Tack fina du får tipsen om Lilly Allen. Hittade som sagt, som jag skrev till dig, låtar jag kände igen från henne. Men har ju inte två album på min ipod för det;P;P;P


Jo du Joline, det blev ett skönt samtal!!!=)=)


En fråga, om man träffat någon ny, hur länge ska man vänta med dejt med la familie?
( någon har frågat mig, men jag kunde fan inte hitta något vidare svar....)

Goa kära fina du!

Jag har verkligen en kärlek i mitt liv. En som jag vet alltid kommer var nummer ett.
En som alltid kommer vara lika fin, om tio år kommer du vara lika fin. Min bästa prinsessa.
Ebba

DAGENS DISSNING:
Trist väder på Rönninge by.
Ville ha lite mera sol. Hade inte skadat, men fått skapligt med färg på mig iallafall, även fast solen inte var framme hela dagen!



DAGENS HISSNING:
En kille(säger inget namn ännu)
Men du gör mig glad. Varenda gång telefonen plingar till så blir jag glad, hjärtat slår ett extra slag.
Dina frågor skrämmer mig inte alls, blir bara glad av att jag hittat någon som ÄNTLIGEN kan PRATA och säga vad han tycker. Torsdag kommer bli en jättebra dag. Jag är helt säker på det!


Tisdag idag. Varit en lång, men rolig dag. Har varit på Rönninge By med avdelningen. Sett massa djur och nyfödda djurbebisar. Är dom inte för söta liksom...
Men dagen har varit intensiv så jag är trött.. Men väntar på ett samtal, kommer inte kunna sova innan jag fått det.

Hoppas dessutom att lägenheten imorgon är något att ha...

Joline, du är för skön!


Nej tack. Klarar mig utan dig också, men du vet vad jag ska ha!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Klart som korvspad att...
GNAGET SPÖA APJÄVLARNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

så därför...


DAGENS DISSNING:
Djurgården!
För ni är så jävla dåliga, värdelösa, äckliga, ALLA FJOLLOR KLÄR I RÖTT GULT OCH BLÅTT!!!


DAGENS HISSNING:
Mitt kära AIK!
Kan nog inte tänka mig att jag behöver skriva en motivation
Nästa torsdag spöar vi Bajen!!!!

Detta kommer bli en kanondag, synd bara att vi inte får sol, ska till Rönningeby idag och vara där hela långa dagen med hela barngruppen! Kommer få så mys!!!!


Igår var Pia tillbaks på jobbet också, himla kul, tror ni hon var tråkigt brun eller? Vart på Rhodos i en vecka!

Puss o kram, ha en underbar dag MINA underbara!!!

hehe...

Tror nog att det är nån som har börjat få lite dåligt samvete för sitt agerande.. Sur?


Puss

Nu börjar det hända saker här...

Har faktiskt legat lite på latsidan vad gäller att hitta ny bostad. Behövde komma in i rytmen i mig själv innan.
Börjar ju ge lite resultat-redan nu. Satt och kollade igår och ska iväg på första visning nu på onsdag i Sundbyberg. Har även några andra på g också!!=)


DAGENS DISSNING:
Att de flesta lägenheter ska vara så förbannat dyra=(

DAGENS HISSNING:
Dagens heta skratt och som det numera snackas förfullt om. Ni som vet, ni vet, resten får faktiskt ta o fråga;)

Tur att inte jag stirrar ihjäl mig på dina bilder.. Hehe=)

J. lycka till med mr. K♥

OKEJ!!!

Nu så är det som såhär att Myran har stött på världens finaste pudding här då va...! Oh vad jag kommer sova gott o längta!!!!



Just fan!
Dagens dissning:
Homosexuella män som tror att alla killar tillhör dom!

Dagens hissning:
Jag, för att jag är så jävla bra!

btw..

jag gillar att klicken på min sida är 5 ggr så högt jämfört med de andra antalet(som förövrigt vart högt i några veckor nu, kul!)

Jag ska på dejt! En dubbeldejt med J förresten! Ska bli skitkul!!!

...

Javisst Joline. Mormor e bra att ha säg;)

Vem är du andra som svarat.. Kan va kul med ett namn! tack själv kanske man får svara iallafall=)

Har kollat runt efter lite apartments. Hittat flera i Sumpan. Fick tjing på det efter vi va hos Jessica igår.. ska nog gå i hennes fotspår!

Krama mina underbara=)

Kväller..

Joline: Du är så välkommen så. ta med egen dricka bara så fixar jag resten!=)(iofs. barnvakt får du fixa själv, Pappor?!)

Skönt med lite kväll.. Dags för en ny arbetsvecka. Kan inte direkt kalla den lång eller intensiv. Slutar två imorgon, halv fem tisdag och halv två på onsdag. INTE ILLA!!!

Sitter och kollar boende nu men har någon som stör mig!;)

Kanske drar en repa förbi Märsta. Jobbigt bara att det ska ta sån tid att ta sig till jobbet imorgon.

Har alla haft en bra helg?(testar och ser om nån svarar...)

Ne, nu måste jag sätta fart!

Skön söndag..

Haft en kanonlugn söndag, vilket är en aningens skillnad jämfört med veckan som gått och övriga helgens lopp=)
Funderar faktiskt smått på att åka upp till Rockweekend... checka in sida.. www.rockweekend.se

Var ute en snabbis vid båten idag, snart är den äntligen klar!! Första turen blir den 29 maj men då är det ju någon som ska ta hem en jädrans massa brudar o fy fanken vad kul vi kommer ha!!!!

Blev inget med J. får tat en annan dag=)=)

Gulliga Carro!

Hon e ju för gullig.
När vi satt i tessans bil på väg hem från Jessica igår så satt Lojs o pratade om en massa saker, då vi känner till att om hon väl börjat prata så är det svårt att få henne sluta, så vart Carro till slut trött på att inte få någon syl i vädret. För att snappa vår uppmärksamhet så säger hon;
- Jag har börjat stamma och om ni hör det så kommer ni börja skratta, för det låter roligt!
Haha, men tyvärr gumman, vi hörde inte det på hela kvällen!


Den 29:e blir det tjejmiddag här då hela huset är tomt och enbart tillgängligt för mig. Ska bli så kul så! Säg till om ni vill joína! Blir nog våningen efter=)

Hela helgens bravader...

Jag var verkligen ur funktion igår för att ens kunna skriva någon blogg.. Fredagens festande tog hårt på min skäl. Men kul hade vi.

Jag och Louise gick till min pappa och värmde med lite vin, fick även med oss Lovisa, så det var skitkul.
Fick reda på av en granne att en snubbe som jag träffade för massa år sedan spela nere på Våning. Det roligaste var att han kände igen mig, damn, inte ändrats på åtta år då;);) Var en skitkul kväll.. Träffa Micke där nere så öla på rätt bra. Lovisa försvann under nattens småtimmar och Louise hitta en kille.. HEHE! Skulle blivit efterfest i Kragsta men jag gick med Micke hem och pratade om ALLT och drack naturligtvis en jäkla massa öl fram till nio på morgonen. Somnade, vaknade halv tolv, trodde mitt huvud var på väg av.. Jag var tydligen inte ensam om den känslan så det var ju bra de..
Var hemma runt halv två, käkade o gick och vila. Skulle upp vid fyra som jag ställt klockan på, men int fan vaknade jag då. Vakna vid kvart i fem så jag är glad att jag hade lagt fram kläder till kvällen innan. Var bara att kasta ner linserna i väska och springa till bussen som gick fem i. Glad att bo nära centrum:D
Mötte upp Lojs på bussen och garvade på om kvällens händelser. TACK FÖR EN SKITKUL KVÄLL!!
Käka middag med alla bruds i Sumpan och kollade igenom på festivalen...

VI SKA TILL NORGE NÄSTA ÅR! Wiho, vi sa det att vi skulle bila över. Får väl börja spara pengar redan nu för att ha råd med´t, men det ska bli kul.

Kom hem sent igår och satte mig på nätet och kollade igenom alla versioner av skogsturken. Rekomenderas varmt!

Idag blir en riktig slappardag. Vilket är väldigt skönt. Skulle ev ha åkt iväg igår kväll men det blev tyvärr inte så. Hoppas vi kan ses en annan dag´?!

Japp Anna, våningen verkar vara igång igen, hade kanonkul! Kom till vallentuna så drar vi ihop ett gäng o går ner!=)


de blir en kväll på våning.. ne ne ne neee*nynnar*

Japp. Blev drastiskt ändrade planer. skulle egentligen vart hemma, men så ringde louise så jag kommer gå med henne till våning ett o kolla på en kille som spelar där ikväll.. fick reda på grannens kompis vem det var o tyckte nog allt att namnet klingade bra.. JO NIII!!! Detta är då snubben som jag dejtade nere på cypern när jag var där o har haft lite småkontakt med ett tag.. har iofs inte pratat med han på bra länge, men vi ska ner o ta ett par öl o kolla han spela lite.. ska bli askul.. så kommer rille o hans kompisar vara där å dom e bara skitkul å festa med! satt eurovisionsfestivalen kan nog bli lite lidande imorrn.. får kanske åka till han istället(om det nu skulle funka...?!)

Du som jag kanske ska till imorgon, slå mig en pling när du ser dethär!

Ha en UNDERBAR kväll alla mina VÄNNER!!!! Ni vet att jag finns för er=)=)=)

fredag, oh så skönt...

Slutade vid halv fyra efter en rätt så intensiv dag. haft utvärderingsdag på jobbet och har inte kunnat kolla min telefon så mycket så man har fått ett par sms idag. alla dock inte så värst tillfredsställande, sa att jag inte ville ha nå gnäll men jajja=)
Har iallafall fått från "någon" som alltid gör mig lika glad när det plingar till.

Så...


Dagens dissning:
Folk som gnäller. Orkar fan inte med sånt. Lägg av och låt mig va. Blir du inte glad av mig, screw you, klarar mig fint iallafall=)

Dagen hissning:
Går inte till någon mindre än min MAMMA!!!
Vi ska ha en myskväll bara hon och jag=) Var ju inte direkt igår vi hade det, så nu är det dags att korka upp vinaren för hon e på g hem!


Imorgon är det partaj!=)=) Ska bli såååå jäkla kul.

Söndag så ska jag o Joline göra något skitkul, sug den på ni=)=)=) Men jäkla mysigt kommer vi ha. Imorgon blir det dejt med henne o dom andra utan kidsen satt dom ska jag träffa på söndag. Hoppas vi får fint väder..


Sen hörde jag om någon som skulle på dubbeldejt imorrn.. HAHA;P;P;P(hoppas du iallafall kommer prata med mig på måndag..)

Varför?

Du som alltid brukar vara så frispråkig och vågar säga vad du tycker.. men jag fattar inte..
Du tycker att jag har förändrats, det enda som skett är att jag mår betydligt bättre efter min och Håkans separation. Som jag skrev, jag vaknar numera med ett leende på läpparna, något som jag inte gjort under iallafall det senaste året. Jag somnar lycklig och vaknar nöjd för att jag inte har ont i magen över en undran om hur mycket vi kommer tjafsa just denna dagen. Du tycker inte att du behövs längre, för att jag inte längre sitter uppe och gnäller över min situation som var.. Tyvärr så är denna sidan raderad från min sida. Förlåt att jag gjorde dig besviken förrut, men saker händer. Du har inte varit perfekt alla gånger heller. Alla gör vi våra misstag. Jag kan tyvärr inte ändra på mig, har inte några planer på det, kommer aldrig göra det. Jag är den jag är, take it or leave it.
Alla som påpekar något säger att jag är mer levnadsglad nu än förr. Det stämmer. Jag är så förbannat lycklig över att äntligen tagit steget och lämnat H. Var så jävla skönt att komma bort från honom och du menar på att jag ska ta att han är där och ränner om jag vill vara hos dig. Du sa att du tyckte det var konstigt att jag hade kontakt med J. men vad spelar det för roll. Skulle du vara här så vet du själv att hon inte kommer gå in genom dörren vilken sekund som helst.
Ledsen att jag skriver allt här men alla behöver avreagera sig någonstans. Och just idag blev det här, finns inte så många andra ställen.






Jag har gått vidare i mitt liv, lämnat gammalt bakom mig som jag inte anser hör hemma på mitt samvete, gått vidare känslomässigt, blivit en betydligt starkare och lyckligare människa, dom som följt med är välkomna, de andra bryr jag mig inte om. Jag står för det jag känner och tycker idag. Nu är det raka rör som gäller. Så är det bara. Gillas det inte, fine, men låt mig då inte höra på era gnäll. Klarar mig bra utan det.

Nu ska jag ta lite kul mediciner och hoppas på att astman och allergin ger sig lite iallafall. Inge kul med sånt skit!

Sov gott

JAAA jävlar!

På lördag är det tjejligan som ska ut. Pratade precis med Linda o hon ska plocka upp mig, Teresia, Joline & Louise i Danderyd på lördag så ska vi först äta på Håkans på råsundsvägen och sen vidare dit vi ska. Blir nog Garbos senare på kvällen..=)=)
WOOHO! Ska bli så jäkla kul. Hoppas det blir mycket folk å att Sverige vinner!(å andra sidan så gör dom ju aldrig de, men iallafall, man vet ju aldrig..)

Imorgon har vi studiedag med jobbet och på kvällen så är jag och mamma helt ensamma hemma(har inte varit själva på år och dar så det ska bli kanonmysigt!!!!)

Puss mina NÄRA o kära.

(ingen rubrik)

Dagens dissning:
Att jag ska vara så förbannat trött hela tiden, vad är det som händer...?

Dagens hissning:
Anna & Malin. Ni gjorde all stress till något roligt idag. Tack för ni finns där ni är! (å anna, visst är han snygg:D:D)



Idag har jag mycket som snurrar innanför pannbenet.
Kan inte kalla mig besviken, men min nyfikenhet börjar suddas ut helt. Trist, för jag trodde bättre om dig, eller rättare sagt, jag trodde jag kände bättre för dig



Vänskap eller  ej. Jag står för mitt ord!

God morgon!

Vilken härlig morgon!
Det är faktiskt riktigt värmande i solen och det är verkligen inte illa!

Idag ska vi ha "vårfest" på jobbet och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig så man kan stanna ute hela långa dagen!

På fredag blir det åka av, ellerhur Kim?!=)

Längtar tills på lördag, först ska jag ner till Nynäshamn o snurra och på kvällen till Jessica, Kommer bli en störtskön dag!

Ha det så bra gott folk(kommentera gärna....................)

Känslostormar..

...kan jag få.. kan ni?

Ångrar så mycket att jag inte åkte in till dig i måndags. Så länge sedan vi sågs och det blev verkligen sent.. inte för att det stoppade tummarna från att hålla sig varma fram till kl. 2 på natten.. Och det var kul när du kom förbi på jobbet, kom förbi oftare. Ingen blir gladare än jag och det vet du!


Nu är jag iallafall galet trött. Ska försöka komma isäng innan klockan hinner bli elva.. men jag kan bara inte slita mig..

Och sen tror folk så jävla mycket. Tror ni att jag pratar om er eller? NIX. Mitt liv är mitt och det är till för att levas! Jag skiter i er. Snart det allt är överlämnat så kan du glömma att jag hör av mig mer.


Wiho, lördag är det fest hos Jessica. Teresia ska med och jag hoppas verkligen att Linda följer med också! Kommer bli görkul.


AAAANNNNAAAA!!! Hur faen får jag igång skiten rätt? Försöker, försöker och försöker igen..

Lill-lördag...


Ha, rätt kul tradition som min familj har haft i flera år(det tar tid innan man vänjer sig) är att på lilla-patte-klappar-dagen, som Mats så fint kallar denna dag för, så köps det hem cola. Både Jesper och Andreas hoppar högt av lycka.
Det som jag hoppar mest av här hemma är tillvaron tillsammans, gemenskapen. har verkligen saknat det(inte så kul att bo med ett eko) Ikväll blir det iallafall att grilla, satt jag klagar väl inte.


På Rix Morgonzoo så kör dom ju hissa o dissa varje morgon. Ska nog börja med det jag med(lär nog inte ske i varje inlägg, men jag ska försöka)
Dagens dissning går iallafall till 98% av sl:s busschaufförer. NI KÖR SOM IDIOTER!!!

Dagens hissning går till Daniel som är så go som kommenterar min blogg(jaaa Joline, du gör det med, men Daniel är ny;D)
Och som svar på din kommentar;
Nej, du är inte som alla andra, det är därför du är i flaggans topp i mina ögon;-)
Samtalen gick bra, stressigt på det ena, men överlag gick det finfint(man är väl proffs:D)
Men du, du ber mig att inte tala i gåtor, men vad gör du inte själv(läste ditt senaste blogginlägg)

Tack Anna & Joline för er hjälp, nu ska jag försöka mig på denna skit.

Må så gott, återkommer kanske senare med ett par väl valda ord!



HUR?

Hela denna dagen har jag varit på topphumör! Men...(att domdär men:en alltid ska komma)nu är jag i botten. För en enda jävla skitbild som jag fick syn på. HUR fan är detta möjligt?!





Varför kommenterar ingen, ni är ju inte direkt bara 15 läsare heller..=(


Lite fin sång.. dock trist bildspel...





<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k_Hcy15XbkA&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k_Hcy15XbkA&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

sova, sova, sooooooovvvvvaaaaaa!

Ah, jag är verkligen jättetrött. Känns inget kul när klockan bara är sju och jag har en del saker att göra.

Jag vet att du läser och jag hoppas att du, efter omständigheterna, mår bra. Jag vet inte vad jag kan säga eller göra, men jag känner att jag bryr mig om dig! Skulle ge mycket för att få vara i din skugga;)

Haft en lååång dag idag.
Var iväg igår och natten slutade med sms-skickning med Tobbe fram till typ halv-två i natt. Galet trött som man var va det bara att gå upp runt kvart över fem, ner till pendeln vid sex och åka till jobbet, var framme kl åtta. Haft en dag i snabbt tempo. Dagens höjdpunkt var ändå när Tobbe kom förbi på rasten. Jättelänge sedan vi sågs då han nu bor i Coola Carlstad!;) Men nu e han hemma hos sin familj igen. Var kul att träffa dig igen*vink vink*

Pratade med Joline idag. Faktiskt skönt att få prata av sig om vissa saker, hon om någon förstår mig!!(tack)

Måste skriva utvecklingsplan innan jag nannar kudde!

Puss

Födelsedag!!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!!





Svar till Joline...!

Vad hette hon som fixade din sida? Detta var det bästa temat, men indirekt roligt... vill också ha en med fjärilar(även fast du inte gillar dom till hundra så..)

Kväller...

Nu så har jag fått tillräckligt med psykbryt på min äckliga blogg.. Så nu har jag bytt tema, får se om det funkar nu.. Annars ger jag upp och kastar ut datorn!!!

Haft en jättemysig kväll.. Fixat till ute hos mig, satt upp en ny ljusgrej på väggen, bytt till dom nya lakana med de nya kuddarna osv. vart kanon.. såååå sköna kuddar!!

Ska se om jag åker en tripp till märsta eller om jag håller mig hemma.. mamma fyller ju trots allt år imorgon...

.....

Wiho! O det e fint väder också.. När jag var på väg hem imorse från Haninge så hade det regnat rätt bra under nattens småtimmar som vi var vakna och en stund på morgonen, så det var kallt och blåsigt.

Hade en så himla trevlig kväll igår(tack snälla) Dagen idag har dock ej varit så rolig.Blir igenbjudning där!  In på 7/11 vid Östra och han som stog bakom kassan behövde inte ens höra att jag ville ha en stor kaffe. TACK DU MED!!!

För övrigt idag så har jag varit och handlat med min mamma. Vart ett runt utebord med två stolar(skitsnygga) från Jysk.
Jag har också köpt två nya kuddar och ny påslakansett! Så himla fint. Mamma köpte hem en ny vaxduk till bordet på altan på baksidan. Skitsnygg!

Imorgon så fyller min mamma år och jag o min bror har köpt 3 jättefina saker till henne!♥
Så här hemma har det nu varit fullt upp med bakande. Får hit folk imorgon vid tre.

Nu ska jag antingen vika min tvätt, eller sola lite, eller röka, eller... ja.. vi får helt enkelt se!

Ikväll ska vi dra fram baketplanen och lira lite, ska bli kanonskoj!

Irriterad?

Puss o kram!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH

Min blogg kan ta sej i RÖVEN!!!!!!!!

Lördag!!!!

Wiho! O det e fint väder också.. När jag var på väg hem imorse från Haninge så hade det regnat rätt bra under nattens småtimmar som vi var vakna och en stund på morgonen, så det var kallt och blåsigt.

Hade en så himla trevlig kväll igår(tack snälla) Dagen idag har dock ej varit så rolig. In på 7/11 vid Östra och han som stog bakom kassan behövde inte ens höra att jag ville ha en stor kaffe. TACK DU MED!!!

För övrigt idag så har jag varit och handlat med min mamma. Vart ett runt utebord med två stolar(skitsnygga) från Jysk.
Jag har också köpt två nya kuddar och ny påslakansett! Så himla fint. Mamma köpte hem en ny vaxduk till bordet på altan på baksidan. Skitsnygg!

Imorgon så fyller min mamma år och jag o min bror har köpt 3 jättefina saker till henne!♥
Så här hemma har det nu varit fullt upp med bakande. Får hit folk imorgon vid tre.

Nu ska jag antingen vika min tvätt, eller sola lite, eller röka, eller... ja.. vi får helt enkelt se!

Ikväll ska vi dra fram baketplanen och lira lite, ska bli kanonskoj!

Irriterad?

Puss o kram!


aaah

Ikväll så har jag gjort något jag inte skulle göra nu när jag e förkyld(men va fan spelar det för någon roll)

Just nu så älskar jag mitt liv.. Tänkte ¨på er som har grova problem med att fatta det!!!

Joline? När ska vi dejta? Blidde ju inget igår!

vad i..

TACK JOLINE!

Vad faaan har hänt med min blogg?

God morgon!

Jaa du Jossan, hur går det egentligen? Kommer du med hit på söndag?

Nu är prinsessan vaken, sovit konstigt och har fortfarande ont i halsen.. Men jag ska göra något som man inte får göra då! Det ni...
Tog faktiskt en kvällsprommis till min pappa igår. Var skönt väder att gå i..

Hur mår ni?
Har ni kollat in länken jag skicka`?


Vatten.. stan är full av vatten..

Tipp å hääj... Nu e jag här igen=)

Har blivit lite halvdåligt på skrivfronten. I knöw..=)

Har haft en del å göre. Var i Köping i helgen, åkte hem i söndags. Käka middag med hela familjen och Jim me familj var här. Himla söt hon Ebba. Min idol, så är det bara=)
Möblerade klart i mina koja där jag nu tillfälligt bor(tills jag flyttar...) Sov..

Jobb i måndags, kände mig krasslig och nu e jag sjuk. Vaknade igår morse med 39 graders feber= INTE KUL!!!

Var ner till läkaren imorse, dels för sjukintyg till min chef, för att kolla mina fötter. Har fotknölar stora som pingisbollar och det börjar faktiskt störa mig mer och mer nu. Satt läkaren kallade mig för plattfot, ska få en remiss till en ortoped. Därigenom så kommer jag få sulor(som kostar en halv förmögenhet per fot) Sen kommer det ev. bli till att cut i foot..=S

Annars så e det lugnt.. Mina katter börjar gilla mig igen.. Ska hitta på bus på fredag. Lördag blir det till att bara med mamma o dricka vin, för på söndag fyller hon år!!! (har hittat jäääättefina grejs till henne=)=)

Jossan, din nya blogg e grymt bra att följa, men ni får nästan göra det lite mer tydligt om vem som skriver vad. Jag må vara ung, men en aning förvirrad mestadels(har ju en del i planetet för tillfället)

Puss o kram min godingar!!!!

Låt mig gifta mej med honom!!!

Sångaren i Dead By April är ju bara såååå jäkla snygg!

Titta här!



http://www.youtube.com/watch?v=7AQknSzA1AU


RSS 2.0