Eftermiddagslur

Hallå alla mina små läsare.. Hej även till er som inte skriver.. inge kul utan kommentarer!

Känner mig halvkonstig idag.. kan ju va för att jag just denna veckan är extra kvinnlig( om ni förstår)

Mats kommer snart hem med kebab. Hungrig som fan. Maten på jobbet är inte direkt något att hänga i gran om man säger så!

Två dagar kvar...;)

pratade med lojsan när jag satt på bussen på väg hem från jobbet... skönt att få skratta lite...!

Nu håller jag på att tvätta och packa inför helgen.

Några dagar kvar..





Igår ringde Teresia och var sugen på att dricka sprit.. Yeah right.. jag åkte dit.. somnade rätt onykter sent i natt.. och jobbade idag.. tackar gud att pia hämtade mig.. Dagen har inte varit rolig.. Men tack snälla Teresia för en jättemysig kväll.. Gör gärna omet igen.. fast inte på en måndag.. hihi!

jaa.. vad har jag mer att säga då?! JO!
Till alla er som läser; NI är pissdåliga på att skriva.. Ni börjar bli fler och fler och inte katten får jag höra nåt!


Dagen humör är väl av blandade känslor.. Arg för lite saker, trött och hvuvudet bankar MEN, nu kommer min lycka!

Tack ni som ställer upp och visar att ni gör det.. Ni borde få en stjärna på himlen!

Måndag hela veckan lång...

Känns det som.. För övrigt så har det varit en halvbra dag på jobbet.. Min lins är trasig, är trött.. Suttit på ett långt trist möte då det inte kändes som att vi kom fram till någonting.. Men monica är tillbaka och det är jätteskönt. Brun och fin var hon också! Nu ska jag hem och vila och sen handla blommor! Puss och kram

Just det..

Måste faktiskt påminna omvärlden att jag har världens goaste arbetskollega, Pia!



You make my day, everyday!

Tack för att du ger mig det stöd och den glädjen som jag behöver!

kukdålig match

jopp.. så e det.. sen att vi torska spelar inte så jävla stor roll.. Så jävla dåligt spl från båda lagen o spela mycket på huvudena.. nää! Skärpning Gnaget. På söndag krossar vi BP!
Trodde fan att jag höll på att frysa ihjäl.. Jag o Mr. J satt och nästan förfrös oss där på arenan.. jeje.. nu e jag iallafall hemma  i värmen igen, börjar smått tina..

Sen tycker jag att du ska lägga av att gnälla så jävla mycket.. Ta hand om ditt egna jävla liv och låt mig sköta mitt. För först gången på jääävligt länge så mår jag faktiskt så jäkla bra! UNNA MIG DET!

Sen kanske jag drar en repa till Köping i helgen.. eller till frida i uppsala.. får se..

Puss o kram

Lite uppfräshning..

Jo Da. Nu var det dags att ta tag i dethär också.. Haft storrensning av alla mina saker när jag flyttade.. Jag fick hjälp av Sara att kasta en jäkla massa saker.. Och nu ska jag rensa ur min blogg.. Finns vissa inlägg som faktiskt inte behöver vara kvar.. Känns skönt att rensa.. Mycket saker som ligger gömt som inte behöver finns kvar liksom.. Så är det bra..



Och du.. jag har faktiskt tänkt på dig hela dagen.. Hela dagen igår med.. Inte många andra som jag pratar med så du kan känna dig träffad..=)



Haft fullt upp på jobbet idag.. Så glad att jag har Pia, Anna, Malin o Lella där.. Hade nog inte klarat mig utan er. Mina små änglar.. Iallafall så har jag och Pia bestämt att vi inte åker utomlands utan lägger ner pengarna på en tripp genom Sverige och därefter hamna i Lillhärdal.. Ska väl vara en liten håla men med en grymt rolig festival-fest(tydligen...)
Så vi ska boka stuga.. Hoppas dom vilat upp sig innan vi kommer.. Hoppas bara Madde vill följa med också.. Kul om vi blir fler:D:D


Har NI haft en bra dag?...(ni är faktiskt en hel del som läser, men int fan skriver ni...)

Nu kom min mamma hem. Ska ta ett bloss med hennei!

Kram på er

kär lek

hmm.. är det så? NÄ!


Jag mår bra. fantastiskt bra. Min mo´rfar tycker att jag inte mått så bra på många år. Så kan det nog faktiskt vara.
Och jag är lycklig. Lycklig som... fan!

Och inte kan jag leva själv inte. Fan Joline, du hade rätt!=)

igeeeen

Japp.. Jag ÄR värsta whitney houston-fanet.... lyssnat på henne hela kvällen. Är jag inte romantisk så säg..

har fullt upp i veckan.. onsdag träffa zandra och ebba efter jobbet, fredag ha ebba efter jobbet.. hinna gå ner till banken och föra över pengar till katarina för nästa kryssning, träffa joline och fika i täbban.. jaa ni massa saker..

så ska jag nog träffa nån på söndag.. De ni:)

måndag måndag måååndag..

Jepps.. tokdålig på att uppdatera.. I KNOW!!!

har varit på landet hela helgen, har haft datorn, men man får liksom inte riktigt ro att sätta sig o skriva liksom..

I torsdags var jag ju hemma hos Louise på middag. hade så jäkla trevligt och kul.. tyvärr så är ju min kamera trasig satt jag ska lämna in den på lagning. hoppas bara den hinner bli klar tills den 24 för då e det båt igen som gäller med helena, anna o jimmy mfl.:D:D:D

Katterna är rätt roliga som.. ena katten förde rätt bra liv i bilen hem idag satt det blir lugnande för honom nästa gång jag ska till landet.. ska bli mysigt...

Tobbe. Kom hit nu.. strunta i karlstad.. du kan få bo hos min mamma du med:P

GUD VAD JAG ÄLSKAR MIG OCH MITT LIV NU SOM SINGEL!!!!!!!!!!

Puss

ne men titta!!!!!!

Jo ni. även fast jag inte känner så så är det precis som det vart för oss. Håll om era nära så ni inte förorar varandra... Tänk att så lite kan göra så mycket..

I'm missing you
even though you're right here by my side
Cause lately it seems
The distance between us is growing too wide

I'm so afraid that you're saying it's over
The last thing that I wanna hear

But if your heart's not in it for real
Please don't try to fake what you don't feel
If love's already gone
It's not fair to lead me on
Cause I would give the whole world for you
Anything you ask of me I'd do
But I won't ask you to stay
I'd rather walk away
If your heart's not in it

You say that you love me
But baby sometimes
You're just saying the words
If you've got somethin' to tell me
Don't keep it inside
Let it be heard

I'm so afraid that you're saying it's over 
I'll make it easy for you

But if your heart's not in it for real
Please don't try to fake what you don't feel
If love's already gone
It's not fair to lead me on
Cause I would give the whole world for you
Anything you ask of me I'd do
But I won't ask you to stay
I'd rather walk away
If your heart's not in it

How I wish I could take us back in time
But it's gone too far now we can't rewind (And there's nothing that I can do
To stop me losin' you) 
you can't make me change my mind (If your heart's not in it)

But if your heart's not in it for real
Please don't try to fake what you don't feel
If love's already gone
It's not fair to lead me on
Cause I would give the whole world for you
Anything you ask of me I'd do
But I won't ask you to stay
I'd rather walk away -aca



NÄ! Nu ska jag till Sanna och sen vidare till Louise.. Och jo. det e inte min sara som jag skrev som skulle med utan en annan.. en yngre sara..=)

Skärtorsdagen

Hej!
Sry att jag inte skrev igår.. Var hos Joline och gav A&T deras påskpresenter.. Väntade att håkan o hans mamma skulle komma dit, men det gjorde dom aldrig. Åk middag och så. Var kul att träffa dom igen!!
Precis när jag skulle kliva på bussen så ringde Andreas, vilket resulterade i ett 2 timmar långt samtal.. Pratade om verkligen ALLT! Kul att snacka lite minnen*hehe*

Idag så skulle jag jobba själv med vikarie, men hon ringde sig sjuk imorse så jag fick jobba med några andra! Hade verkligen jättekul på jobbet. 8 barn och skulle egentligen sluta vid halv fem men fick gå vid halv två! INTE ILLA!!!! tack snälla Daniela.

Var och köpte nya halsband till katterna.. de 6 nya för denna månad.. fattar INTE varför dom ska dra av sig skiten hela tiden.. 250 per gång.. ska nita fast skiten i dom snart....


Ska på middag hos Lojsan idag.. Med Sanna och Sara. Ska bli kanonkul. Singel å allt så ska jag nog svänga mina lurviga lite senare. Har verkligen saknat mina gamla vänner som jag inte sett så ofta på sista tiden..
Ska ner till "fest i flen" sen i helgen innan midsommar.. askul där nere.. bråk med snutar och dans i cirkustält..haha skönfylla dessutom.. Sanna har värsta mysiga sommarstället där nere. VILL ÅKA NUUUU!!!!!!!

jaja, ska ragga vidare nu! Hörs sen. Kanske skriver ikväll.. Puss och kram

hej mina gamla godingar!

Jag vet att jag inte skriver.. bra att ni påminner mig..

jag har som sagt en hel del för mig nu när mitt liv har börjat om och jag e singel! (det är faktiskt rätt skönt att bo hos lilla mamma trots allt)

tjaae.. var ska vi börja?

Jo, känslomässigt mår jag riktigt jäkla bra nu.. iallafall just nu! men jag har min lilla sötnos på jobbet som ska sluta nu i veckan, vilket tynger mig lite. känns jobbigt när dom etsar sig fast liksom, fast hon har flyttat hit till vallentuna satt så synd blir det inte om mig=)

sen i fredags var jag iväg på kryssningen med bla anna, daniela och helena. anna fyllde 30 i lördag. hade verkligen grymt kul, men vi skulle nog valt cinderella istället.. ÅK ALLDRIG GALAXY. Dyr, skitigt och mycket finnar.. NÄ. full rulle på fyllan iallafall:D anna vart glad..

sen i lördags på kvällen så hade  jag egentligen tusen saker inplanerade men det slutade med soffan och en skön snarkning. JAPP. Så mycket blev det av med den kvällen.. tjoho.. fast i söndags hände det mera.. träffade min bror jim och ebba. gick och handlade.. fasters bästa sötnöt..=) en riktig liten groda..
på eftermiddagen var vi inne på premiären.. AIK-Halmstad.. självklart vann gnaget.. hade verkligen grymt kul!

min röst har typ försvunnit.. eller det var helt borta i helgen.. sen när vi var på matchen så vart det inte direkt bättre..
fick nästan astmaanfall under söndagsnatten och klart som korvspad så hittade jag ingen astmaspray som måste ha kommit bort i flytten så det var bara att gå ner till kära tant doktor och fixa ny där.. 200 spänn för en liten jävla grej..

hade sara och hennes syster förbi här på lunch igår.. lilla melvin kröp runt och ställde sig nästan vid bordet.. går undan där..=) gav sara ett påskägg med!

Var och handla påskäggs-presenter till Ebba och Anton&thelma idag.. hittade jättefina saker..

Ska till Joline imorgon och ge sakerna.. Var aslänge sen jag träffade dom så det ska bli roligt!

Fredag drar jag till landet också.. ska bli tokskönt! inte varit där på aslänge..ska ta med kissarna också.. blir nog tokbra!!!

Nix. Snart natti natti.. ska pratar lite mer med "mr. mr." sen så ska jag nanna kydde!

Hoppas du mår bra Kusin Josef=) Hälsa Matin

jooo

detta e sanningen om dom som raggar på nätet.. dessa utvalda meningar e oftast deras raggningsreplik...



Hur är läget?
Vad har du på dig?
Vad gjorde du i helgen?
Vad önskar du dig mest av allt just för tillfället?
Om du just nu fick 500 kronor i handen, vad skulle du göra med dem?
Vilken kroppsdel använder du mest då du raggar?
Vem passar i cowboyhatt?
Har du sovit på en bänk?
Om du fick göra vad du vill med Brad Pitt, vad skulle det vara?
Har du långa tånaglar?
Har du gjort slut via sms?
Vad luktar/doftar dina fingrar?
När rackade du senast ned på någon? Hur?
Vad associerar du läder till?
Hur ser ett par snygga skor ut?
Vad gör du ikväll?
Du äger en hund. Vad heter den?
Har du någon gång varit rädd för polisen?
Har du skadat dig själv på grund av en annan människa/djur?
Om du skulle måla en tavla, vad skulle den föreställa?
Vad har du för matta i hallen?
Vad är underskattat?
Tar du lagen i egna händer?
Vad betalade du för senast, men egentligen inte tyckte att det var värt det?
Vad ska du göra på nästa inplanerade resa?
Hur många tv-kanaler abonnerar du på?
Bäddade du sängen imorse?
Vilket är det senaste klädmodet?
Smakar gratis gott?
Har du dålig andedräkt på morgonen?
När blev du generad senast?
Skulle du kunna ge din kropp till något experiment såsom test av mediciner i utbyte av pengar?
Vem är underskattad?
Vad blir du äcklad utav?
Om ditt liv vore en film, vilka skulle vara med på soundtracket? Minst fyra låtar och beskriv till vilken situation.
Ärligt talat, hur bra är du? Egentligen?
Vilken superkraft skulle du vilja ha?
Vilken är din bästa egenskap?
Vilken är din sämsta egenskap?
Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv?
Är du snäll? I så fall, varför?
Har du råd att leva som du gör?
Vem ska trösta Knyttet?
När drack du för mycket senast?
När drack du för lite senast?
Har du köpt alla julklappar?
När delade du säng med någon senast?
Vad är meningen med livet?
Om du skulle vara tvungen att offra ett sinne, vilket skulle du ta bort?
Ost eller skinka?
Skulle du kunna tänka dig äta en vegan?
Använder du dig av ord som du inte förstår?
Hur många plagg med nitar har du?
Vad skulle du aldrig ta på dig?
Hur många tror att det är något fel på dig?
När bröt du mot lagen senast?

Vad ska du göra nu?
Varför har du inte gjort det tidigare?

RSS 2.0