Söndag natt.. eller måndag eller nåt..

Jag vet inte när jag var uppe såhär sent kvällen innan jobb.. Men men ibland så är vanor till för att brytas..

Haft en riktigt bra helg faktiskt.. Åt middag med Jim och Zandra och mamma och resten i fredags.. Thaimiddag.. Jag som såklart är tok-kräsen vad det gäller mat fick fixa egen.. och snälla gulliga mamma som hade tänkt på min mage hade fixa laktosfri grädde till efterrätten. Men då e det ju klart att en annan ingrediens innehöll det.. jaja.. den var iallafall god!

I lördags kom Sara och Julia förbi.. Vi tog en promenad till centrum, sen hem igen och fikade.. Himla mysigt.. Ni e mina bästa favoriter! Efter det drog jag och mamma till Arninge för att shoppa lite.. hittade en jättesnygg tunika.. fejktuttar och lite annat smått o gott..=)

Lördagskvällen senare kom att bestå av en bowlingsmatch mot lovisa. som jag då självklart vann=)
Efter det god middag och en aningens massa mycket rödvin.. Jesper gick tidigare därifrån men när jag sen kom hemvinglandes fick han för sig att vi skulle kolla film så jag försökte viska och komma fram till vilken film vi skulle se, vilket resulterade i att mats och mamma vaknade av våran diskussion. illa.. jaja man kan inte vara bäst jämt..

Morgonen imorse kanske inte var världens roligaste men jag vaknade tidigt iallafall..
Handling i Arninge igen men denna gång till min kära moste anki som fyllt år som vi senare var uppe och grattade.. fick himla god räkmacka och fransk chocklad-tårta till efterrätt...

Tacos till middag och sen en prommis till sara med annie på kaffe och sen tja.. sitter jag här.. surrar runt lite på nätet. Har en vacker halsbränna som gärna får säga upp sig och jag vet att om 5 timmar ska jag gå upp.. VILKEN PÄRS!!!

jaja.. ska bara dessutom tillägga att min mamma faktiskt är den bästa mamman i världen!

Sov gott..
/jonte

..

http://www.youtube.com/watch?v=knf_KkglrBg


snälla. en sista.. tredje gången gillt.

jaaa ni...

mina känslor slår mig ett spratt fler gånger dagligen... det är väl bara så..

på jobbet har vi bestämt att vi ska åka utomlands i sommar.. eller ja.. det blir jag, pia o malin från jobbet sen madde ska med också.. får se om det blir turkland eller något annat skitkul ställe.. några roliga tips?



Jag älskar dig!

Nytt...

Jag... ja.. nu är det lördag.. SÅ är det..
Ska bowla ikväll. Jim och Zandra är här och tar en fika.. take care...

Onsdag

Hej Marcus*vink vink*
Jag längtar tills vi ses. Synd bara att alla dar krockar. Nästa vecka blir det du &jag=) Jag lovar.

Fullt upp denna vecka. Ni som vet, ni vet varför..
Lördag ska jag följa med och ha Ebba ett par timmar, sen ska vi ner och bowla lite. Ska bli kanonkul. Hoppas bara jag vinner över Håkan! Synd att du inte kunde följa med Jossan. Slår ett par extra slag för dig!

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag faktiskt sova. Galet, sjukt trött... Looooong day tomorrow...=S

hmm...

Kanelbullekenneth.. Vem är du??? svara mig nuuuu=)=)

JOSSAAAAAAAAAAN!!!!! Hörde att du ville följa med och bowla på lördag.. hör av dig om du ska med, skulle vara roligt...

Söndag

Jag skrev av mig igår. Men vill inte ha en massa frågor.

för er som undrade och undrar

så blev de så att jag är så jäkla less.. Jag är less på allt. Less på att hålla i alla jävla tyglar här hemma, fixa allt, städa, handla, planera, genomföra. Nu är jag trött på det. Tänker inte hålla linan rak själv längre.
Har man varit hemma flera dagar i rad, kan man väl för i helvete göra något hemma. Är jag hemma och är sjuk så nog fan ser jag till att ha städat, iallafall plockat i ordning. Tvätta, byta lakan? Är det så jävla jobbigt när du har haft all jävla tid i världen...

Jag är även trött er jävla idioter där ute, som försöker trycka ner en mer än vad som är nödvändigt. ORKA SPARKA PÅ DEN SOM REDAN LIGGER NED! Fattar fan inte hur ni tänker! Om ni ens tänker vill säga.

Fullständigt knäckt över läget. Jag orkar inte med nu,


Ha det så jävla kul ikväll, för det ska jag ha!!!!!

Måste bara säga...

Att jag hatar våran tvättstuga...!
Va ute och tvätta nu idag och skulle kasta in en tvätt i ena tvättmaskinen.. funka ju bra den startade och så.. men den när jag kom ut 40 minuter senare så hade den inte alls gått.. stog och blinkade som det gör när den e trasig.. KUL!!! Och vår kukhyresvärd som inte lyfter ett finger för oss..

Japp.. satt så roligt avslut hade jag på kvällen.. aaah just det hade ett roligt(eeeh nej) samtal under tiden med.. inte roligt..

fast å andra sidan så pratar jag med helena nu.. planerar rolig 30-årskryssning för anna=)

Dagen för Dagen

Japp, så är det. Snart fredag. Ja jävlar. E imöra! Inte trist alls.. Fast jobbar lååång dag, men det är bara kul, hinner göra en massa med barnen då!=)
Idag lekte vi en himlans massa kull så det slutade med att min brallor(de nya jeansen) gick sönder. Fuck.. Jeje, får skylla mig själv=)

Har ätit pizza idag. Glutenfri såklart.. Smakade lite annorlunda, Har inte ätit just glutenfri pizza förrut. Men kommer göra det igen. Ska dock inte ha några räkor på. Var salt som det va=)=)

Nu ska jag ut till tvättstugan, sen ta en cigg på kanelbullisen!(syns om en lite stund)

Idag har vi förresten handlat klart alla presenter som alla ska ha! Great säger jag!!!

Tack Bror Jim för att du finns.


Kram på er

yeaaah!

Idag e det onsdag.. Snart fredag!

Denna dagen började bra.. men.. slutar mindre bra. Jävla fan.

Okidoki Jossan, trist, men kul att du fortfarande läser!=) Vi ska dit nästa lördag.. har för mig att ni skulle dit då med?! Inte många som kunde komma just på tisdagen... Har Martin kommit upp ännu?(hälsa honom o resten) Blir ju bowling där på kvällen med ett gäng. Har iofs för mig att inte din mamma o janne kunde komma, men du kanske kan det?! Skulle vara roligt!!!


Var iallafall pyjamasparty på jobbet idag. Riktigt myyysigt.. När jag kom hem så var det dags för en fin ansiktsmask, tur att inte grannen såg mig. Håkan bara garva och frågade om jag hade åldersnojja....




Gulligt va?

Mamma, du är alltid den bästa. oavsett vad!


Och GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JULIA PÅ DIN 4-ÅRSDAG! Min lilla prinsessa.

Kära Kusin...

...Josefin!

När kommer din blogg upp igen? Saknar att läsa den! Ska till stan ikväll, ring mig så kanske vi kan ses!

RSS 2.0