jaha du..

Tisdag.. två dar kvar. så himlans skönt.. o ledig på fredag också. inte illa..=)

Till dig:
Jag vet att jag är så förbannat jävla intressant och har en så himla innehållsrik text på min blogg för dig så du kommer få en alldeles egen av J. snart! Bra va?*puss*


Jag har haft en sjuk värk i magen idag till och från.. Men det blev bättre när Anna och Sussie kom till jobbet och piggade upp mitt humör inför våran tripp. Ska bli så himlans kul!=)


Ikväll blir det inte många knop gjorda. Någon höll mig vaken till ett i natt(eller om den kanske var mer) så jag är duktigt trött nu. Ska iallafall färga mitt hår och göra slingor på mammas.. Får se hur det kommer bli.

Må så gott=)

Skön måndag.. på alla möjliga sätt..

.. men jag fick min .... imorse.. så det sitter någon bakom mig som e mindre nöjd. men whatta do. jag e ju för faen kvinna bah=)

Göken; har hon hört av sig ännu? you would be the perfect couple=)

Pratade med Joline idag(igen) snart så e det semester så då ska vi ut o bada med ungarna. Himla mys!!!


Va i täbban idag med mina två 4-åringar.. åt glass vid fontänen, badade fötterna, köpte present till Lovisa och strosade runt lite... när vi sen åt vår lunch på donkelidonken så fick tjejerna juice och jag tog en ramlösa. När jag precis skulle ta en klunk så nästan skriker den ena tjejen;
- Men frööööken, du dricker ju öl(väldigt glad att jag just då var fröken o inte mamma)
Nej då det är det inte säger jag då den andra vräker ur sig;
- Men det heter ju bärsa!!!
Snacka om att dom små liven hänger med och kan.. Bra att lära sig i tid mao...


Nu ska vi strax äta och vänta på att klockan blir nio så vi får se "40 year old virgin"

Puss mina underbara VÄNNER!!!

life is being..

...annorlunda..
 

jag är förvirrad. solbränd. klarvaken-fast-jag-ska-upp-klockan-fem-och-öppna. less ¨på folk som ska lägga sig i hela jäääävla tiden. låt mig vara och låt mig träffa vem jag vill. jag SKITER I dina värdelösa jävla idéer och tips, du är inte min mamma.  jag har snart semester. vill inte ha det själv. jag längtar till lillhärdal dit jag ska med p m s &a. jag tycker det är varmt. jag är röksugen. jag saknar mina små fisar. jag vill inte sova själv. jag måste skaffa bettskena så jag inte får en hård armbåge på mig. jag ska kolla klart filmen innan jag somnar. åka till täbban i veckan med två tjejer från dagis. jag vill åka båt igen. var är vovven jag vill krama på- vart e hennes husse? (får man klappa husse? klart jag får) jag börjar bli trött.



Just så snurrar det runt i mitt huvud hela tiden just nu. inte så konstigt att man inte kan sova. men jag måste.. jobbar bara fyra dagar till.. fyra dar fyra dar fyra dar fyra dar...( hoppas du inte kommer ihåg de där me att städa hos dej på fredag bara..hehe)

Imorrn kommer de mer..

...

-=Du är min fasta hand och mina mjuka läppar =-


Kvällsprommis

Nu har jag nyligen kommit hem från min kvällspromenad med Annie-pannie.. Vi fick trevligt sällskap..  Tyvärr så blir det inga bilder på husse för några er som läser är för nyfikna och behöver verkligen inte veta allt om mitt liv.. Ni som vet, vet vem han är..














Nu ska jag packa inför helgen.. Kommer nog ta med mig datorn.. Orka klara sig utan den en hel helg=)=)


Puss mina små godingar!

Mysig kväll..

Nu ska jag snart möta upp J. och lilla minja vid tåget.. ska ut på prommis runt badet.. Skönt att vara ute med lite kul sällskap..

Kanske får till en och annan bild med.. vem vet.. ska ladda över bilder från igår också.. himla mysigt och hela denhär helgen kommer bli bra mysig den med..

Puss mina små rara!=)

Finns bara en sak att säga...

... beträffande mig...




Inre Ro.










♥Mitt hjärta i din hand♥

Kväller...

Haft en helt underbar kväll ihop med min älskade familj! Att vara fler gör verkligen saken bättre...
Åkte inte så långt med båten. bara till skåvsjöholm vid konferans-anläggningen.. men där var det perfekt.. mysigt strand och gassande sol.. åååh så mysigt vi hade det.. Adde och Jeppe fick tillochmed sig ett dopp.. var snabbt upp men i var dom..
Bilder från detta kommer..
Hade som sagt en himla mysig o jättetrevlig kväll, frånsett vissa grymt irriterande moment. Att folk inte ger upp?!?!?!???!!!

Jag och teresia pratade en del om Kim idag... som att han visste vad som väntade så hörde han av sig.. Lite kul.........=)

Men fy fan vad bakisknull kan ställa till det(nej inga köns-sjukdomar)

Imorgon ska jag fixa nytt mobilt bredband från 3. Det jag har nu, tele2,kan ta sig i RÖVA!!!!

Förkyld som en gammal snorkråka är man också. USCHA!!!!

Puss o sov gott mina nära o kära!!

SOOOOOOOOMMAR!!!!!

Hej då Linda. Ha världens bästa semester med din lilla familj nu!. Har ju semester typ när du kommer hem!!!=)=)

Tess; köpa imorrn. Lovar att du får veta då..

Faaan va jag har ont i min tuttar!!!!!!!





Oh vilken härlig onsdag! Så skönt väder och snart ska vi ut på sjön! Hela helgen kommer bjuda på Sandhamn. Så mysigt!!!


Igår hade jag helt enkelt inte tid att skriva. Stressad hem, kastade i mig lite middag. Lagade paj tills idag, duschade och sen till Täby Kyrkby där jag också sov!:)
Rätt segt idag. Vaknade med en hård armbåge rätt i ansiktet och en sur röst som sa; För i heeeelvete Johanna, sluta gnissla din jävla TÄNDER!
Opsssss!!! So sry. gubs!

Haft en soft dag. Dessvärre så snorar jag på rätt bra av all gräspollen vilket inte är så förbannat jäkla roligt!!!
Annars är det som det är.. Ni som vet, ni vet varför!


Ska sitta och puss på min Ebba hela kvällen!! Ska bli så mysigt när hon ska med på sin första båt-tur!!

Hörs senare..

Pussa!

Mysig måndag..

Haft en kanon måndag..
Lugnt och skönt på jobbet.. fint väder... slutade tidigt! En helt perfekt måndag må jag säga..

Åkte sen och mötte upp lojs o putt. vid ica och sen hem till Louise och lagade middag där.. Ingen är väl gladare än henne om man säger så.. Slippa laga middag. Men jag har saknat det som FAN!

Visst kan jag laga middag här men då är det alltid 700 olika röster om vad hur och när det ska lagas.. satt det är inte alltid så kul att laga mat här..:/

Kollade på flera avsnitt av Bert också.. Så jäkla klockrent.. ska köpa varenda jävla avsnitt och film med den jäkeln=)=)=)

Folk tror visst att dom kan irritera både mig och Joline.. Men så är inte fallet.. HAHA!!!

Anna: Visst var det jobbigt men jag vet att dom har fått det bästa hemmet för dom nu. Känns riktigt bra idag.. Men tomt. Inga kissar i min säng, inget katthår och ingen gossig jörgen:/:/ (men jag överlever, har världens finaste bebis att pilla på nu:D)

Detta får avsluta detta inlägg.. Ska faktiskt stänga ner datorn nu och försöka gå och lägga mig innan kl. slår ett i natt..

Puss mina rara!



God morgon världens bästa nya vecka...

Och hej alla mammaledig människor.. Det är nog bara tre av er jag gillar.. Linda, Joline & Tess... Keep reading:D:D:D

Prata me Joline igår.. Hon har vart på landet sen i förra veckan och jag ska nog göra som henne=)=) sug på den ni..

Idag är dag nummer ett som fri kvinna utan varken man eller katter.. Iofs så har jag ett jobb att ansvara över.. men jag överlever.. Resten är bara.. soft.. Jag ska tex äta middag med Louise ikväll.. säg när jag kunde strunta i att åka hem sist för att släppa ut katterna liksom..

Sms:ade med Anna(som tog katterna) i går och allt hade gått jättebra.. dom låg där uppe och sov och var jättetrötta efter den långa bilresan.. Hon skulle maila bilder vid ett senare tillfälle. Himla mysigt. Känns så himla bra!!!

Nej nu ska jag springa ner till Busselainen!!!


Puss

Såhär gör jag..

.. varje morgon för att jag ska bli stark i mig själv...

Det första jag gör när jag vaknar på morgon är att ställa mig framför spegeln, i sömnkallufs och osminkad och säga högt för mig själv;
Fan vad jag är bra och vad fin jag är..

Och detta har hjälpt mig väldigt sen jag flyttade hit..

VÅGA ÄLSKA DIG SJÄLV!!!!

Hej då mina älsklingar...

Nu har dom åkt. Jag sitter bara och grinar o grinar.. men det mesta för att jag är så lättad.. huhu, halvjobbig dag... Men det blir nog bra ska ni se.. 
Ni som läser och känner Håkan kan ju hälsa att dom kommer hamna på ett perfekt ställe, om han ens bryr sig..

Lindziiii... Jippi kayey! iofs så åker jag iväg den 16 juli och blir borta tills den 20:e men vi kommer ha all tid i världen:D
Kanske kan hjälpa mig och pynta lägenheten?



Aaaahh.. Ikväll kommer hela husets folk hem..Blir det nog rätt livat=) Men mysigt.. lite halvtomt när typ ingen är hemma.
Iofs så har jag inte varit hemma så överdrivet mycket under helgens alla timmar. Vart hos någon annan..;)


Ja just det.. Jag skulle städa ja.. TRIIIIIIIST!!!!

Suntak!!!

God morgon söndag!

Idag så har jag städning på min planeringslista. Men det kommer jag få göra lite senare...

Jag har ju som sagt inte blitt av med mina katter ännu då hon förra tjejen aldrig kom, så annonsen har legat ute och jag fick ett mail under veckan som kom från en familj som precis flyttat upp till Sollefteå. Dom var jätteintresserade. Under denna helg var dom i stockholm och flyttstädade.
Efter mail och samtal så kommer dom nu hit. Är mina trattisar som dom förväntat sig så kommer dom få en sex timmars bilfärd till sitt nya ställe. Har fått bilder mailade på hur det ser ut där och det var verkligen stort och fint. Bara själva huset var på 300(!) kvm. Flyttar dom dit så kommer dom få det toppen så jag håller mina tummar så hårt så dom vitnar=)=)


Adde(min yngre platsbror) hade sina kompisar hemma igår. Rätt tråkigt få tonåringar som satt i sofforna och spelar fotboll eller hockey på tv-spel. USCH! jag som hade hoppats på en lugn kväll hemma! Men men.. jag satt ju här som vanligt..


Linda. Jag vet att du läser... Ha det så kul utomlands.. När du kommer hem börjar typ min semester.. då kan vi leka hela tiden!=)=)

Tess.. jag vet att du läser.. hörde om ditt nya skitroliga schema.. USCHA!!! men jag kan boka upp dej varje dag.. så du vet att du inte kommer hamna på solrosen iallafall:)

Shit happends when you party naked, eller hur J?!?!!

Puss!!!

Mys!!!


http://www.youtube.com/watch?v=LPfyBSnombY



-Världens vackraste kärleksbilder... Se och njut!

a midsummernight dream...

Tjipp o hej mina kära läsare..
Hade en mycket trevlig kväll igår. God mat och härligt sällskap under dygnets alla timmar!
Kan faktiskt erkänna mig lite sliten(men inte på det sättet ni tror)
Kom hem för ett tag sen. Somnade runt kanske halv sex imorse..
GE MIG EN GUMMISITTRING!!!! NUUUU!

Begränsat urval av alla bilder, allt kan inte läggas ut här då fel läsare finnes + att en del är lite.. perversa;)



 



 



 



 



 



 



 



 



 









Tack för en trevlig kväll..
Var i mitt gamla bostadsområde igår hos Abisch(som han nu heter)
Kändes asskumt att vara där och det gick ett lyckorus genom mig.
Jag bor hellre inaccorderad hos min mamma och mår bra än bor ihop med någon som gör mig olycklig.
Att denna känsla aldrig försvinner, fantastiskt!!!

a juste,
skickar någon okänd ett textmeddelande till dig där det står att du ska köra upp
ett järnrör i röven så gör det INTE.
Det gör skitont..

haha. sjuk humor på låg nivå.. i know i know!!

Ikväll blir de middag me dom bästa, Sanna o Lojs hemma hos lojs=)
kanske emelie kommer vara med oxo!
Ska kolla tjejfilmer, måla tånaglarna och noppa ögonbryna o lite sånt. 

Vi får se om jag sover borta igen. Störtgillar den sängen iaf=)

Puss mina godingar!!!

ÅHHHHHHHHHHHH!

Jag bara älskar denhärlåten.. Den finns inte med på albumet..


Dead by April- Unhateable

http://www.youtube.com/watch?v=iUZ1s0e49iY

Hej gott folk..

Nu har jag precis kommit innanför dörren. Orkade inte riktigt åka hem igår;p
Men de blev fast and furius 4(2009) Av de jag såg så var den jättebra. Riktigt snygga bilar!

Så jäkla dum jag är asså. Har precis blivit av med det röda i ögonen så jag satte i linserna innan jag åkte. Så är det väl självklart jag inte tog av mej dom, så jag sov med skiten. Ena ögat helt igenkladdat. SUCKKKKKKK!!!! Nu är jag fylleröd i ögat igen.. Men jeje. Blir det glasögon tills ikväll! Då smäller det..

Just det. När jag gick hem från centrum så jag gick jag förbi en bil med dekalen;
"Sluta använd kärnkraften, använd flyktingströmmen istället"

Det får avsluta denna blogg.. Ska städa här hemma innan det kommer middagsgäster ikväll=)


Solna Gangsters, vad ska ni göra?(ja jag är för lat för att fråga er personligen, orka msn)

Torsdaaaaag=)

Ah. Äntligen ledig ett par dagar.. Kännts som att det varit stressigt i veckan.. Så lite mer ledighet är mer än välkommet!

Hade egentligen tänkt spendera denna kväll hemma med ett vinglas i bubbelbadkaret... Men vinden vände och jag kommer nog åka en repa till Täby Kyrkby.. Får se vad denna kväll kommer bjuda på där. Film?!(svara da)

Vart måttligt förvånad lite tidigare ikväll. Vart lite full i skratt.. Och som sagt. Världen är bra jäkla liten ibland!!!


Imorgon blir det grill med putte o Louise...=) Sen ska vi till Rickard på lite fest. Ska bli kanontrevligt. Vill ändå dock vara hos någon annan.. Men men, whatta do. Man kan inte få allt!!!

Hittat en jättemysig sång med Leona Lewis. Synd bara att den handlar om "Yesterday" Hade det varit mer om nutida kärlek hade den varit perfekt. För det är så det är liksom.. "det börjar vanka kärlek banne meeeeej"


Puss!!!

ååååååååååååååååååååååh!!!!

Om folk bara visste det.. ni är bara några som vet det.. Ex Sanna.. som blev en smula förvånad om man säger så.. Hon fick veta det i helgen.. hehe.. Ni skulle sett hennes min..
Men jag längtar som fan tills jag får se dig..


Joline ringde mig med andan i halsen idag.. Riktigt förvånad va både hon och jag. Men kul som fan=)




Sista dagen imorgon innan midsommar.. Kommer bli en lugn sådan detta år. Skönt.. Blir nog lite middag med Lojs på fredag bara.. Vi får la se.. Hon har fått balle under veckan.. Körde förbi där idag när jag var på väg hem från båten i svinninge. Himla fint! Gillar hennes utsmyckning av den:D Gossegumma!!!


Snart semeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeester!!! FAN vad skönt det ska bli=)

Just det.. Just precis idag är det tre månader sedan.. Tre månader av lycka, skratt, tårar. Sist men inte minst, lättnad!
Många har gjort mig riktigt sviken. Fattar inte hur man le och låtsas må bra av det. Du som var min viktigaste. Idag vet jag bättre. Du svek Mig! Du sårade mig som ingen annan har gjort tidigare. Det värsta är att du verkar njuta av det. Fattar inte riktigt din takik i det hela. Men det får faktiskt stå för dig. Jag har mina andra som ställer upp bra mycket bättre än vad du någonsin gjort. Inget jävla motsnack! Bara må braaaaaaaaaaa med dom!



Nästa vecka ska jag passa två små bustroll medans deras mamma ska iväg på bus. Ska bli så himla mysigt!!!=)♥

Nu ska jag sova. Lång dag imorgon.. Kommer bli bus här på kvällen!*längtar*

Det är hon...

... som är värd att kallas prinsessa!!!!





FASTERS ABSOLUTA STOLTHET, MIN LILLA SKATT!


hmmm...

vad kan det vara.. ögoninflammation, irritation av linsen....?!?????? Jag är iallafall formad som ett frågetecken hela jag innan jag vet vad det är..
.

Lesset öga




Friskt öga



Ont gör det.. rinner och håller på.. ska kanske ta och besöka farbror doktorn om det inte går över..

FLEN!!!!!!

Jaaa ni!
Nu kommer lite bilder från den gångna helgen! Har försökt sätta in de mest rumsrena som jag hittade. En del är tagna med mobilkameran så det är pisskvalitet på dom bilderna!! JAG VILL HA MIN KAMERA LAGAD NU!!!!!
Vi hade iallafall en skitskoj helg. Nästa år kommer det bli värre!!!=)=)


Jag lyckades iallafall få en bild som va galnare än tjejmiddagens...




Tyvärr så var det Jessica som tog bilden så hon fick inte vara med... Men JessIca, den vart toppen!!!


               

                                 


                          
 
                       


                                  


                                  


                                     


TACK FÖR EN UNDERBAR HELG!!!!!





Seg måndagsmorgon..

... blev det inte. pigg som en mört. Pratade med K. i telefon tills att klockan typ var ett inatt=) Men hoppade upp ur sängen kvart över fem imorse.

Kommer vara full rulle på jobbet idag. Blir jag och Hans som kommer ha alla småttingar på jobbet idag när Monica o Lotta åker med dom stora till TomTit i S-tälje=)

Haft en underbar helg med mina underbart goa vänner. TACK SNÄLLA!!!
Bilder på detta kommer att läggas upp när alla bilder ligger på allas hårddiskar. Jag fick inte alla bilder tagna på min lur satt det kommer, det kommer!!

Someone is maybe känslomässigt tillfredställd inom snar framtid=)=)=)


Hate you! moahahahahahahahahahahahhahahahaahhahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!


Puss o kram ses i n...r-stan!!!!

haha

tack tessan för påpekandet. tänker inte skriva va ja skrev fel;;P Men tack snälla.. haha

tss...

Uppdrag Flen; Hur många personer kan man få in i en snutbil????

Svaret får ni på söndag. Ska bli en helt galen, kul & mysig helg med tjejerna=)=)



Ska bli kul att se hur bilden efter denna helg kommer se ut. Troligvis bra mer gölen än denna!

Stackars Johan som kommer bli ensam kille tills imöra när Jessica o hennes Micke kommer!!




Ey yo Pelé!
Du lär ju tvinga med Gocke på en middag 7 minuter bort från Solna sen så han träffar henne ngn gång!!!=) Dom små fegisarna! hehe
O nej du gömmer dej aldrig, bara svåråtkomlig:D



Puss mina små godingar där ute i regnet!!!=)

oh baby baby...


Kommit in i vääääärsta reaggeperioden. det enda jag lyssnar på... mycket till någons förtret!!!=)

Katterna skulle som sagt blivit hämtade men åkte på en blåsning så hon kom inte!!! BESVIKEN SOM FAN!
Jag flyttar ju snart så dom måste verkligen bort!

Imorgon ska jag sanna, emelie, johan, louise & linda till Jessica på hennes examen! Duktig tjej som plågat sig själv bakom skolbänken och ÄNTLIGEN är färdig! Duktig du e! o GRATTIS!!!!

Direkt efter det så åker vi ner till Flen för en helg med en massa mys och bus!!
Kommer nog inte bli så galet som för två år sen. Som jag sa till Joline, eller som hon trodde att jag sa, så ska jag dricka alkoholsyra. Det ni. E grejjer det.. Nää ni. Blir jag och buuutsaften. hehe!=)

På söndag ska jag träffa Jenny. Ska kolla lägenheten en sista gång innan inflytt! Mäta för soffan mm. Blir kanoners det!
SÅÅÅÅÅ JÄVLA SKÖNT ATT FLYTTA!!!!!!!!

Imorgon halvdag. JUIPPI!!!


Vi har stora planer på jobbet inför sommarens tripp i landet. ÅÅÅÅH vad jag längtar.. Kommer bli pia o "pöktältet" haha

Jag kommer inte sluta innan ni fattar vad som hänt. Det är JAG som är besviken på er. Fatta´t ngn gång.. FÖ FÄÄÄN!

Neh. ska packa väskan och sen sova. Pratade i telefon inatt tills klockan vipps blev halv två. Var duktigt trött imorse när jag dessutom vaknade 55 minuter för sent också. Stress stress. Inte bra, inte bra! Måste lugna ner mig snart..

aaaaaaaaaaaaaah semester. en HEL månad. toppskön ska re bli=)

En riktigt bra dag!!!!

Tack för era små kommentarer. Kul att grabbarna grus svara me...:D

Jag har verkligen haft en riktigt bra dag..

Haft en skitkul dag på jobbet. Full rulle och hade mys i stora lekhallen med massa bokläsning för de flesta barnen. Att ett par böcker kan dra sådan uppmärksamhet. Är det inte märklish?

Fick ett bra besked. och bra besked finns ju dock ej på lager liksom så man får vara glada med det lilla man får;)

Sålde min ena nya mobil till en snubbe. Tänker inte skriva hans namn här..

Åkte på date.

Fick reda på att allt är tokspikat med lägenheten i sollentuna så ingen kan knappast vara lyckligare än jag för just det!

Hade en kanontrevlish picnic med alla familjer på förskolan. tack för sommarpresenten!!! kommer bli kanon. Joline, maria har sagt att du gillar pasta pesto?! komma över den andra juli och äta det hos mig???:D

Ja en del andra saker har ju också hänt såklart. men dom kan jag inte helt öppet avslöja ännu..

Pelle. är du bra på att måla? gocke, du som är kock. laga mat till inflyttningsfesten? micke, du som är så söt, kom och lek inredning kanske? haha

När jag kom hem från jobbet så var Ebba här och ålade runt som en annan millitär på golvet. hon är ju bara för söt. Världens bästaste brorsdotter!!!!

aaah kanske uppdaterar om en stund igen=)


På ett sätt...

... så är nog detta en av mina bättre dagar i mitt hela jäääävla liv!!!

1) My mum rocks!!! Jag älskar dig för att du är såååå jäkla bra! Rock on!!! 

2) Jens Lapidus är fortfarande min största hjälte!!!

3) Askul picnic med både föräldrar och barn och syskon ikväll på jobbet!

4) Jag mår faktiskt bra idag, för en gångs skull;p

5) Pelle, Carl-göran och micke, you can´t hide anymore.. FÖR JAG SKA FLYTTA DEN FÖRSTA JULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGEN MÅR SÅ BRA SOM JAG.. DODOOOORARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Ska blir SÅ jävla skönt att flytta från fucking-jävla-kuk-vallentuna. Aldrig, aldrig, ALDRIG mer tillbaks!!!

Give me my civilisation. NOW!!!


Tycker synd om er som får bo kvar i denna skitkommun!!


Nu ska jag in till stan och grejja med mobilen och min date innan jag ska vara på jobbet vid halv 6 igen!!!



aaaaaaaaaaaaaaaaah vad allt går bra för mig nu!!!!!!!!!!!!


( är det OKEJ för ER att jag skriver såhär??????????????????????????)


Joline!!! Du måste leka reseledare nu. ta med passet bara;p


Puss min världens bästa som jag längtar såååå mycket efter. Du & Jag! Vi♥

Hej då mina små älsklingar...

Jag är faktiskt rätt nere idag. Ledsen. Dels för lättnaden att hitta ett bra ställe åt katterna. ett perfekt ställe. ett hem.
Dels även väldigt ledsen att dom kommer åka. Jag kommer självklart åka o hälsa på hos Jasmina och hennes sambo men det känns asskumt iallafall. Efter dessa två kommer jag nog aldrig skaffa något djur. Ledsen är enda utvägen. Oavsett om man har dom kvar eller som nu, behöva sälja dom.

Men med detta så blir mina möjligheter större. Nu kan jag äntligen flytta till min nya lägenhet. Jag kan vara borta i veckor. Inte behöva passa upp på just dom. Nu blir jag fri ett tag.


Hej då mina fisar!



VART FAN ÄR MINA LINSER?????????
Ska byta imorgon och dom är klart som korvspad helt borta.
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!




Mina uppläggningar av grejs på blocket har gjort succé!
Massa som hört av sig om allt som jag säljer. wiho. nytt extraknäck!!!=)=)

Snart kommer mer läggas upp!



Hittat ny favvolåt.. 18 and over heter den! Check it out!!!!


mmmmmMMm, I like IT!!!

Jo ni.
Haft en rätt soft måndag. Jobba fram till två. Åkte till täbban för att lämna tillbaks ett par brallor o en kjol som jag inte testa på affärn som var GALET för STORA!! Inte konstigt. Sumpat allt som allt 7 kilo på att bo här.. Jjuuuiho!
MEN när jag väl kom fram så var sista dan igår att lämna tillbaks et så det var bara för mig att gå därifrån..

Till läkarn, kom 40 minuter tidigt men det var skönt att bara ta det lugnt en stund. Höll på att somna. Galet trött nu för tiden.. men allt gick bra o åkte sen hem.. Gjorde nåt på hemvägen som jag inte tänker tala om ;p

Nu sitter jag här. Lägger ut en jäkla massa saker på nätet. Får svar på mailen hela tiden. SKRIV FÖR FAEN ATT NI VILL HA DET OCKSÅ!!!=)
Men det är grejer det.. Har svarat en snubbe där som var intresserad och nu skickar han sitt nummer och ber mig smsa honom om div. saker som han frågat som inte alls har med mobilen att göra. Haha. Folk e bra roliga


Jag ställde en fråga igår till er läsare. Iom att ni Inte har svarat så kan jag göra det åt er.
Jag skriver blogg för att skriva om mina känslor, det som händer kring mig, det som kommer från hjärtat. Alla ni andra gör det också. Så vad FAN är problemet????? Vill du inte veta behöver du inte läsa heller..


Nu ska jag ta min dejt här med mitt blocketragg:D:D Slå det ni!;P

Ny vecka snart..

Javisst.. Inte många veckor kvar av semestern!!


Under veckan som kommer så blir det ett par besök hos olika läkare.. Den som är imorgon är mest spännande. Eller hur Joline och Teresia.
Synd att joline inte är hemma imorgon så jag kan ringa henne direkt efter. Kanske Teresia är så snäll så hon följer med och håller handen:D:D

Mycket trött och ska sova....


Just det. Vad tror just ni att en blogg är till för??? Ge mig konkreta svar NU!!!

Härlig söndag..

Haft jäkla fint humör hela dagen, till råga på allt så satte jag igång att städa. Dammat, skurat, dammsugit, vikt ihop alla kläder o fixat iordning garderoben, tvättat, bytt lakan, börjat gjort rent kattställningen från allt katthår då jag ska sälja den nu under veckan. Katterna kommer ju ej få följa med till mitt nya boende, så känner just DU dig manad att ta hand om dom?!-skriv så jag vet. Haft sånna som visat intresse men ej varit en bra plats. Är nog väldigt noga med var dom hamnar.. Finns ju annat att behöva ta hand om nu..=)
Men nu så är jag iallafall färdig.
 

Under veckan som kommer(blir nog söndag om en vecka) så ska jag hämta min micro och mina saknade tv-bänkar hos K.

Ska få värsta fina bordet och stolarna av Caroline sen(tack snälla) Fick ju knappt med mig något användbart förrut så nu är det dags att börja om...

Känns det bra att leva i mitt gamla liv? Se på väggen som jag bestämde färg på? Duscha bakom det duschdrapperiet jag köpte.. Knulla i min säng?Ojojoj. Måste kännas jobbigt.

Ska få tillbaka mina saker som jag lånat ut också. Skönt att ha strykbräda o strykjärn igen. Saknar det ibland liksom!!


Gocke o Micke, Öl på söndag??? Galningar!


Aaah, halsbränna!!!

Grattis.

Det var såhär du ville att det skulle bli va. På något sätt så visste du var min känsliga knapp var. Ditt jävla as. Börjar förstå varför en del verkligen hatar dig. För du är så innihelvetes jävla självisk och ELAK!

Kan bara säga Grattis. Du lyckades. Idiot

Nu kan du bara vänta och se vad som komma skall!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

DANMARK VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN! FY FAN så jävla rätt jag hade!!! massa pengar till mig!!!!!!!

HAHAHA

Detta klipp kallas för "Vallentunas bidrag till Idol 2008"

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cUP4esJuX6A&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cUP4esJuX6A&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>



"mamma mamma ja e nöööödig"

hahaha!!

Carro bah; Men johannaaa e inte dedär din gamla granne?"
ja bah; eeeh joooooo!


´hahaha... detta för oss nu till gamla sköna skitroliga minnen!!!! lång natt, trist för carro som ska jobba sju imorgon bitti!!!

japp, sanna ord här..

SKIT SKA SKIT HA!

Ikväll ska vi ju grilla. Sen ska jag till min kära Caroline. Thaks for youre support!♥

Sen kanske det blir en tripp till någon(säger inget så har jag ingenting sagt)
Men ibland så behövs fler som lägger sin hand på ens axel.






Jag kan inte hålla mig. Detta är första gången bubblan spricker!!!
DU ÄR SÅ INNIHELVETES JÄVLA FALSK DIN JÄVLA FITTA. KUNNA ANKLAGA MIG FÖR ATT VARA DÅLIG OCH KOMMA MED BÅDE DET ENA OCH DET TREDJE, FJÄRDE SÅ KAN DU INTE ENS BERÄTTA DET SOM ÄR MEST RELEVANT. DU KAN DRA ÅT HELVETE. IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm..

HAHA!
Jag vet att ni är ihop, inget att hyssja om! Och snart kommer en liten överaskning åt er med!! Sug på den ni;p

Idag vill jag ha kul. Synd att jag inte hade körkort. Ska iallafall inte dricka. Jobbigt att åka buss när det är som det är!

Hade en skön hemmakväll igår. Orkade därför inte skriva!!

Nästa helg blir det soft på Sannas lantställe. Himla mysigt där nere. Nära vattnet och sådär..

Och snart flyttar jag(vi)

va ute vid båten idag och hjälpte till med det jag kunde. ont i ryggen som fan så det var inte mycket jag egentligen kunde göra, men hann slipa lite innan vi åkte och handlade. Blir lite grilla ikväll:D


aah.. ingen inspiration att skriva just nu. trött som ett as så jag ska nog sova lite

Goddag min omvärld

Trevligt att ni är så många inne som läser och sidklickar..

Jo anna. Vi var granar. glömde dock bilderna på jobbet så dom kommer upp imorgon(om jag hinner hem efter jobbet)
Var iallafall sjukt jävla varmt att stå där under alla lakan!!!

Idag är jag trött, supertrött. Halsbrännan håller sig kvar..

Måste bara påminna dig.. JAG BLEV INTE ARG!!! Bara glad att vi kunde ta det som människor. Men lite orolig är jag allt. Tänk om det går snett!!:S:S:S

Mycket tankar idag. Musik som dessutom dämpar mina glada(o blandade) känslor... Vettefan hur jag ska tackla allt detta. Skönt att ha er, Teresia och Linda. Kan verkligen lätta mitt hjärta för er när det gäller sånnahär saker..

Nä, nu ska jag inte skriva mer. Blir för mycket negativt!

Sov gott!

SHOPLIFTER!!!




Ska nog tänka mig för var jag ställer min väska nästa gång, BUSTED Gocke!!=)=)=)

aaaHjuste=)=)

Jag klöpp ju gräsmattan härom dan...



MED HANDJAGARE!!!!!!!

aaaaaaaaah

HÖR O HÄPNA!

Miss Myra ska äta FISK!! har ni hört nå värre!!!!


btw. gör mig inte deppig. berätta nu!!!(jag vet att just du som detta gäller vägrar läsa blogg, men andra i din omkrets gört)


Imorgon ska ja o Malin vara granar, ballt va?

Onsdag.

Mycket skönt.. fick gå en timma tidigare idag. gör inget. helt färdig och har tappat min ena lins(?!) så jag känner mig nästan onykter...

har messat en del me J. idag. länge sen vi sågs. närmare bestämt fyra år sedan så vi ska ta en bio ihop ngn gång. riktigt KUL!=) men lördag blir inge bra, för då e de match!!!

Nu ska jag ta en powernap ute hos mig.

Hörs sen...


Vad är meningen med ert liv?
(ge mig gärna svar.. skriv en krummelur om ni inte vill att dessa ska godkännas o läggas ut här..)

nehee..

Lyckades inte idag heller.. *skyller på göken*

Sov gott mina fina... btw, ni missa dagens fråga(dålig stil)



Puss o Kram!!!!

HAHA

Barnböcker du aldrig hittar i bokhandeln.




* Du Är Annorlunda Och Det Är Inte Bra

* Pojken Som Dog När Han Åt Alla Sina Grönsaker

* Kossan Magda, Pappas Nya Fru

* Roliga Ord På Tre Bokstäver Som Man Kan Dela Med Sig Av

* Hammare, Skruvmejsel, Sax och Såg: En Gör-Det-Själv-Bok

* Barnens Guide Till Hur Man Liftar

* Karin Var Så Olydig Att Mamma Slutade Älska Henne

* Nicke Nyfiken Och Högspänningsledningen

* Tommy Och Annika Pippar Pippi

* Alla Katter Kommer Till Helvetet

* Pappa Stal Min Brandbil

* Den Lilla Skvallrande Morsgrisen

* Nu Får Det Vara Slut, Du Ska Adopteras Bort

* Farfar Får En Kista

* Den Magiska Världen Inuti Det Övergivna Kylskåpet

* Katten Gustaf Får Leukemi

* Främlingar Har Det Godaste Godiset

* Du Är En Olycka

* Saker Som Rika Personer Har, Och Som Du Aldrig Kommer Att få

* Gubben i Månen Är Egentligen Satan

* Se Katten Måns. Se Katten Måns Flyga.

* Dina Mardrömmar Är Verkliga

* Var Vill Du Begravas?

* Ägg, Toalettpapper Och Din Skola

* Gnällande, Sparkande och Gråtande: Så Får Du Som Du Vill

* Varför Herr Gaffel och Fru Väggkontakt Inte Kan Vara Vänner

* Ställen Som Mamma Och Pappa Gömmer

* Spännande Saker På

* Pappa Dricker För Att Du Gråter

* Ploff! Säger Hamstern ... Och Etthundra Andra Roliga Spel I Mikrovågsugnen

* Om en farbror bjuder på godis, sug aldrig penis för att få det



Hmm, Joline, vilken skulle jag köpa till Anton??


HAHAHAHA!!!

hmmm

Idag SKA jag gå och sova tidigt.. Så alla som bara trackar mej me massa mess på dator o lur, lägg av.. iallafall idag=)




(får se om ja lyckas)

Nu ska vi äta middag!
Blir så mycket som kassler med purjolök och creme fraiche under pajtäcke med grönsallad! tjipp o häj!


En fråga; När fick DU ligga senast?=D

Kvällsdepp...

Är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen.. men jag kan INTE sova. Vad fan är det som e fel? Blir sjukt nere dessutom, börja tänka och greja som jag inte gör annars. Knäppa jag..
Btw Sophie Zelmani ÄGER!!!!!! she rocks my heart!!!
Nä, nu MÅSTEEE jag sova!!!!
Måste sovaaa
need too!
ahh!!!!
nu!!!
:-*

Styrka



Att vara stark är inte att aldrig falla,
att alltid veta eller att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid orka skratta
att hoppa högst eller att vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att se livet som det är,
att acceptera dess kraft och ta del av den.
Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.
Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit!!!!


Snopet.

Mors dag var ju igår så jag och min bror köpte ett jättefint örongott till mamma...



Visst vare fint?=)














Det värsta är bara att det såg ut såhär när mammsen öppnade förpackningen..




Snopna är nog bara förnamnet. Ska ALDRIG mer handla på hemtex.

Få bilder från tjejmiddagen...












OKEJ GOTT FOLK, KVÄLLEN SLUTADE SÅHÄR.. IALLAFALL FÖR LOUISE´S DEL..




Kameran är ju inlämnad så det fick bli mobilkameran.. Bilder från resten av helgen måste dock verifieras av P o G först..=) Keep out!

till pelle

DU LJUUUUGER=)
va visst mot markus.. haha!!

jo tack. alla bilder på dig blev hur fina som helst. vill du få en egen mapp?

JÄÄÄÄ

Sommar o sol. faen va nice. trist bara att det kommer bli pissväder imorgon igen.. :/

Ska klippa gräsmattan med handjagaren= svettig myra i trädgården, suck. men whatta do!!

Förlåt Gocke, ska inte benämna dig som gurkan igen:D (råka vara lite obalanserad just vid det tillfället)

Ska in och rota fram min sladd så jag kan föra över lite bilder,, om jag ens vågar lägga in dom här..


Joline; läs och uppdatera fö faaen!!


Puss o hopp gummisnopp!

RSS 2.0